1. Smart Speed 2 in 1 mop verslaat schrobzuigmachine

  https://youtu.be/LXx8-3AScqc

 2. Demo Smart 2 in 1

  https://www.youtube.com/watch?v=88sb77FqZHU

 3. Perfect Kids: vrolijke dispenserlijn voor kinderen

  Sinds maart van dit jaar is de Perfect Kids dispenserlijn verkrijgbaar bij Crohill. Een vrolijke lijn speciaal gericht op kinderen. Welk kind vergeet met zulke leuke dispensers nog zijn handen te wassen?

 4. Met 1 mop 1600 m² schoonmaken per uur

  Maak nu voordelig kennis met onze nieuwste innovatie binnen Smart Cleaning: de Smart Speed mop 2 in 1. De Smart Speed mop is 80 cm breed en zeer geschikt voor het schoonmaken van sportaccommodaties maar ook voor brede en lange gangen in bijvoorbeeld ziekenhuizen en scholen.

 5. Situatie voor en na behandeling met PiccomatFS/Spontan Super

  Wat wilt u bereiken?

  Onze missie is schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat. Daarom hebben we Smart Cleaning ontwikkeld. De vloer hiernaast is bijvoorbeeld behandeld met PiccomatFS en Spontan Super. U ziet het resultaat voor en na. Wat wilt u bereiken? Graag helpen we u verder. Neem contact met ons op of lees meer.

 6. Smart Cleaning

  Smart Cleaning zorgt overal voor altijd schone gebouwen. De schoonmaakmedewerker voelt minder werkdruk en krijgt meer waardering. Hij is trots op zijn werk en het schone resultaat en de eindklant ervaart wat altijd schoon inhoudt en blijft tevreden. Dankzij Smart Cleaning heeft het schoonmaakbedrijf niet alleen een gezonde marge, maar ook gezonde medewerkers. Crohill blijft binnen Smart Cleaning bestaande methodes verbeteren en nieuwe ontwikkelen. Wat er ook gebeurt in de dagelijkse praktijk, Smart Cleaning zal altijd een passende oplossing bieden.