Ergonomisch en duurzaam schoonmaken voor een veilige en prettige omgeving

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0032_RGB

In de zorgsector draait het om cliënten. Je wilt ze een veilige, schone en prettige omgeving bieden. Jouw medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. 

Met Crohill slimmer schoon bied je niet alleen jouw cliënten een schone en goed gedesinfecteerde omgeving, je maakt het werk voor jouw medewerkers ook prettiger dankzij de ergonomische tools. 

Crohill slimmer schoon gaat uit van de bewegingen die jouw medewerkers maken als ze schoonmaken. Met minder reinigingsmiddel, minder water, minder afval en handige tools wordt het beter schoon. Jouw medewerkers zijn sneller klaar en houden tijd over voor een praatje met cliënten.

Meer weten over Crohill slimmer schoon? We maken graag een afspraak om je meer te vertellen.

Wil je direct bestellen?
Ga dan naar onze webshop.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

De Crohill methode voor de zorg

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

Prettiger, veiliger en minder belastend voor uw medewerkers

Werkdruk medewerkers circa met 20% verlaagd

Minder kans op uitbraak door dagelijks schoonmaken en preventief desinfecteren in 1 handeling

Minder plastic afval door reinigingsmiddelen in tabletvorm met Ecolabel

Nooit meer urinestank

Draagt bij aan de doelstellingen van het RIVM Green Deal Duurzame Zorg

Bedacht voor, door en met mensen

Als mensen prettiger kunnen werken, wordt het resultaat beter. Veel zorginstellingen hebben last van urinestank in de toiletten. Als gevolg van medicijngebruik vertonen de toiletten in de zorg meer aanslag dan in andere sectoren en op tegelwanden komt vaker kalkaanslag voor. Het is lastiger om de linoleum vloeren te onderhouden omdat instellingen vaak 24 uur per dag operationeel zijn.

Herken je deze situaties? Met Crohill slimmer schoon behoren deze tot het verleden. We komen op de locatie kijken en stemmen samen met jou de juiste combinatie van reinigingsmiddelen en hulpmaterialen af. 

Crohill slimmer schoon is duurzamer omdat: Crohill moppen gaan meetbaar tot 5 keer langer mee dan moppen van de concurrent; RVS of plastic werkwagens van gerecycled materiaal; Reinigingsmiddelen met Ecolabel. 

Crohill schoner schoon voor zorginstellingen

We vinden dat het nog duurzamer kan. Daarom hebben we Crohill schoner schoon bedacht en ontwikkeld.

Naast de meest ergonomische schoonmaakmethode is er nu ook de meest duurzame schoonmaakmethode in de zorgsector. De basis van Crohill schoner schoon is Crohill slimmer schoon. Crohill schoner schoon is niet alleen de meest ergonomische, maar ook de meest milieuvriendelijke schoonmaakmethode die er is. Schoonmaakmiddelen en materialen met 83% minder plastic en 88,3% minder microplastic die bewezen minder belastend zijn voor het milieu. Zonder concessies te doen  aan de kwaliteit. De producten binnen Crohill schoner schoon zijn gecheckt en goedgekeurd door de Plastic Soup Foundation.

schoner_schoon_pakket_lr

Crohill schoner schoon bestaat uit:

Reinigingsmiddelen in tabletvorm met Ecolabel

Crohill bamboe moppen en bamboe microvezeldoeken

Crohill schoner schoon past binnen de doelstellingen van het RIVM Duurzame Zorg.

Bereken hoeveel schoner jij kunt schoonmaken in de zorg

Door schoon te maken met Crohill schoner schoon doe je heel veel voor het milieu. Om dat te onderbouwen hebben we de Duurzaamheidsmeter ontwikkelt. Hiermee reken je snel en eenvoudig uit wat het effect van schoner schoonmaken is. Kijk snel welke besparing voor het milieu jij kunt realiseren. Samen we kunnen veel bereiken.

De duurzaamheidsmeter bewijst met hoeveel minder plastic en microplastic jij kunt schoonmaken door gebruik te maken van Crohill schoner schoon.

SHOOT 6 MAART 0375

Desinfectie voor zorginstellingen.

SHOOT 6 MAART 0375

Mensen die ziek zijn of juist herstellen, of mensen die minder weerstand hebben, zijn kwetsbaar. Als ergens de infectierisico’s groot zijn, dan is het in de zorg. Van alle mensen die overlijden aan infecties, is naar schatting 80% besmet geraakt in een zorginstelling. Extra hygiëne kan dus van levensbelang zijn.

Schoonmaken en desinfecteren in één beweging

Desinfecteren betekent vaak een extrahandeling, maar dat hoeft niet. We hebben we een methode ontwikkeld waarbij schoonmaken en desinfecteren in dezelfde handeling gebeurt. Door dagelijks de sanitaire ruimtes, de vloeren en de grotere oppervlaktes goed schoon te maken en te desinfecteren en de handen met handdesinfectant te wassen, kun je verplegend personeel, patiënten en bezoekers beschermen tegen virussen en bacteriën. Zo verklein je de kans op besmetting aanzienlijk.