Lekkerder sporten in schone zwembaden en sport-
accommodaties.

337-200196 CROHILL_VISUAL_BRANCHES_Q3_SPORTRUIMTE_450x253

Het is nog een hele kunst voor schoonmakers om sportaccommodaties en zwembaden schoon te houden. Het zijn complexen die intensief worden gebruikt, de vervuiling is divers en de tijd om het werk goed te doen ontbreekt vaak.

Crohill slimmer schoon maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen.

Ook prettige en schone sportomgeving met minder inspanning?

We laten je graag zien hoe je met Crohill slimmer schoon een sportaccommodatie of zwembad beter schoon krijgt, met minder inspanning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De Crohill methode
voor sportaccommodaties
en zwembaden

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_03-MRT-6_1128_RGB

Bij veel sportaccommodaties zijn de vloeren smoezelig en glad. Er ligt modder, gras en ander los vuil op de vloer. Er hangt een urinestank in de toiletten, in de doucheruimtes tref je kalkaanslag en huidvetten aan en bij kitranden ontstaan schimmels. Rond de pootjes van kleedruimtes en banken verzamelen zich haren en stof. En er is sprake van algaanslag en soms zelfs roestplekken.

Bij Crohill slimmer schoon gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Per accommodatie stemmen we de juiste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Zo maken we het werk lichter voor schoonmakers, is het sneller gedaan en wordt het beter schoon. Of het nu om een sporthal, een gymzaal, kleedkamers van sportverenigingen of de vloeren en wanden van een zwembad gaat.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_03-MRT-6_1128_RGB

Crohill speedmop

Speciaal voor grotere oppervlakten zoals gymzalen en sportvloeren hebben we de speedmop ontwikkeld. Die is extra breed zodat schoonmakers snel meters kunnen maken. De resultaten zijn zo goed dat veel klanten geen schrob- of zuigmachine meer hoeven te gebruiken.

Desinfectie
voor sport-accommodaties.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_03-MRT-6_1147_RGB

Zwembaden en sportaccommodaties worden intensief gebruikt. Vieze vloeren in zwembaden, kleedkamers, douches en gymzalen is een veel voorkomende oorzaak van infecties zoals voetschimmel en eczeem. zonder extra inspanning kunnen we de omgeving desinfecteren en de kans op besmetting aanzienlijk verkleinen. We reinigen en desinfecteren in dezelfde beweging: net zo snel, maar beter schoon.

Lichter en prettiger werken voor de schoonmakers

Veiliger voor gebruikers, geen gladde vloeren

Stof en haren verwijderen in plaats van verplaatsen

Schone voegen en geen kalkaanslag doucheruimtes

Schone vloeren, kleedkamers en doucheruimtes

Frisse toiletruimtes