In een schoner vakantiehuisje kom je fijner binnen.

Collage's - Crohill (450 x 253 px)

Schoonmakers van vakantiehuisjes staan vaak voor een pittige uitdaging: tijdens de wisseltijd hebben ze maar beperkt de tijd om de hele accommodatie grondig schoon te maken, maar de eisen zijn hoog. Een vakantievierder wil in een schoon huisje dat bovendien fris ruikt. Als het niet aan de hoge eisen voldoet, krijgt de eigenaar klachten of een slechte recensie van de gast, met alle gevolgen van dien.

Ook schonere vakantiehuisjes binnen de wisseltijd?

We komen graag langs om in de praktijk te laten zien wat het voordeel van Crohill slimmer schoon voor vakantiehuizen voor jouw medewerkers en gasten is. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

De Crohill
methode voor vakantiehuizen

CROHILL 437

We hebben ervaring met vakantiehuizen en  hebben al diverse problemen voorbij zien komen. Een vettige keuken, smerige vloeren, een muffe lucht, stof en spinrag in de woonkamer, kalkaanslag en haren in de badkamer, vingerafdrukker in de keuken en op tafel en urinestank in de toiletten komen vaak voor. Dat moet allemaal in de beperkte tijd van de schoonmaker worden opgelost.

Crohill slimmer schoon hebben we speciaal ontwikkeld om schoonmaken lichter, sneller, schoner en duurzamer te maken. Alleen door de reinigingsmiddelen, hulpmaterialen en methodes goed op elkaar af te stemmen, kunnen schoonmakers optimaal werken en bereiken ze het beste resultaat voor de opdrachtgever. Crohill producten dragen aantoonbaar bij aan minder plastic, microplastic en CO2 uitstoot in het milieu.

50% minder periodieke werkzaamheden

Geen overdosering meer door Crohill tabletten

Altijd schone vloeren

Schonere doucheruimtes zonder rood/bruine voegen en kalkaanslag

Altijd streeploze schone ramen en spiegels

Betere kwaliteit binnen de gestelde tijd

Producten met EU Ecolabel

Desinfectie in vakantiehuisjes.

SHOOT 6 MAART 0097

Bezoekers van vakantiehuisjes weten nooit wie er voor hun van de accommodatie gebruik heeft gemaakt. Het is een geruststellend idee dat het huisje (en met name het sanitair) goed gedesinfecteerd is, zodat alle bacteriën en virussen gedood zijn en de kans op eventuele besmetting is geminimaliseerd. Door in één handeling te reinigen en te desinfecteren, biedt je gasten die geruststelling zonder dat het jou of de schoonmaker extra tijd of moeite kost.

Werkdruk omlaag voor schoonmakers

Kwaliteit schoonmaakwerk omhoog

Nooit meer urinestank

Minder kans op infecties

Schone vloeren, interieur, keuken en sanitair

Tevreden gasten