In een schoner vakantiehuisje kom je fijner binnen.

image

Schoonmakers van vakantiehuisjes staan vaak voor een pittige uitdaging: tijdens de wisseltijd hebben ze maar beperkt de tijd om de hele accommodatie grondig schoon te maken, maar de eisen zijn hoog. Een vakantievierder wil in een schoon huisje dat bovendien fris ruikt. Als het niet aan de hoge eisen voldoet, krijgt de eigenaar klachten of een slechte recensie van de gast, met alle gevolgen van dien.

Ook schonere vakantiehuisjes binnen de wisseltijd?

We komen graag langs om in de praktijk te laten zien wat het voordeel van Crohill slimmer schoon voor jouw medewerkers en gasten is. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Crohill slimmer schoon
voor vakantiehuisjes.

We hebben ervaring met vakantiehuisjes en we hebben al diverse problemen voorbij zien komen. Een vettige keuken, smerige vloeren, een muffe lucht, stof en spinrag in de woonkamer, kalkaanslag en haren in de badkamer, vingerafdrukker in de keuken en op tafel en urinestank in de toiletten komen vaak voor. Dat moet allemaal in de beperkte tijd van de schoonmaker worden opgelost.

Bij Crohill slimmer schoon stemmen we per project of situatie de juiste mix van hulpmaterialen en schoonmaakmiddelen af. Omdat we altijd uitgaan van de handelingen die een schoonmaker doet, is het werk lichter en het resultaat veel beter. De accommodatie is gegarandeerd schoon binnen de beperkte tijd van de schoonmaker, zonder dat de werkdruk toeneemt.

Desinfectie in vakantiehuisjes.

SHOOT 6 MAART 0097

Bezoekers van vakantiehuisjes weten nooit wie er voor hun van de accommodatie gebruik heeft gemaakt. Het is een geruststellend idee dat het huisje (en met name het sanitair) goed gedesinfecteerd is, zodat alle bacteriën en virussen gedood zijn en de kans op eventuele besmetting is geminimaliseerd. Door in één handeling te reinigen en te desinfecteren, biedt je gasten die geruststelling zonder dat het jou of de schoonmaker extra tijd of moeite kost.

Werkdruk omlaag voor schoonmakers

Kwaliteit schoonmaakwerk omhoog

Nooit meer urinestank

Minder kans op infecties

Schone vloeren, interieur, keuken en sanitair

Tevreden gasten