Prettiger werken
in een schoon kantoor.

Het werkt prettiger als een kantoor schoon en opgeruimd is. Maar elke ruimte in het kantoorpand, van vergaderzaal tot werkplek, van sanitair tot showroom, heeft weer een andere aanpak nodig. Voor de schoonmaker is het vaak onmogelijk om het allemaal binnen de opgegeven tijd goed te doen.

De uitdagingen die we op kantoren tegenkomen zijn divers, maar tegelijkertijd ook vaak hetzelfde. Zo zien we veel stof op (hoge) kasten en moeilijk bereikbare roosters en treffen we op de grond veel papiersnippers, propjes en paperclips aan. Op de tafels zitten vaak vingerafdrukken en er blijft regelmatig stof achter op de telefoon en tussen de computerdraden.

Slimmer Schoon maakt het werk voor schoonmakers op kantoren lichter, waardoor ze sneller kunnen werken en binnen de tijd een perfect schoon kantoor kunnen opleveren.

Ook een prettige werkomgeving zonder extra werkdruk voor schoonmakers?

Wilt u weten wat Slimmer Schoon voor u kan betekenen? Neem dan even contact op.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_02-FEB-20_0918_RGB

Slimmer Schoon op kantoor.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_02-FEB-20_0918_RGB

Schone vloeren, bureaus en sanitair

Sneller schoon

Prettiger werken voor schoonmakers

Stof verwijderen in plaats van verplaatsen

Ook telefoon-en computerdraden schoon

Elk kantoor is anders. Per kantoor kijken we wat de beste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen is. De handelingen die een schoonmaker moet doen, zijn daarbij leidend. Zo maken we met Slimmer Schoon het werk lichter en makkelijker, is het sneller klaar en wordt het nog schoner ook. En uiteraard kijken we hoe we dat zo duurzaam mogelijk kunnen doen. Slimmer Schoon is beter voor de mensen die op kantoren werken en prettiger voor de schoonmakers, iedereen heeft er plezier van.