Onze producten maken de
Crohill Slimmer Schoon methoden mogelijk.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_02-FEB-20_1210_RGB

Crohill Slimmer Schoon producten bestaat uit een compleet pakket van moppen, dusters, werkwagens en schoonmaakmiddelen voor vloeren, sanitair en interieur. Elk product bheeft zijn eigen specifieke eigenschappen, waarmee de lijn zich onderscheidt van alle andere vergelijkbare producten.

Hoog absorptievermogen moppen

Vuil en stof vasthouden i.p.v. versmeren

Ergonomische methodes en tools

Lange levensduur

Hulp nodig bij het inkopen van jouw producten?

Crohill bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

Een greep uit onze producten

Smart-reinigings-middel-tabs

Crohill quintabs hebben 5 voordelen. Het is 1 tab voor interieur en vloerreiniging, er is geen transport van water én plastic nodig, levert meer dan 70% reductie in afvalstroom op en voorkomt overdosering of verspilling.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0139_RGB

Schoonmakers hoeven zich nooit meer in rare bochten wringen of vreemde houding aan nemen. Perfect voor moeilijk bereikbare plekken. De Handtool laat geen stofdruppels achter en kun je zowel droog als nat gebruiken.

CROHILL_HANDELINGEN_CLOSE UPS_03-MRT-6_0992_RGB

Crohill flexiduster

Een plumeau, ragebol, hanenkam en microvezelsysteem verplaatsen stof en/of nemen het matig op. De Flexiduster absorbeert en verwijdert daadwerkelijk stof, haren en spinrag van tafels, luxaflex, verwarming, kasten, vensterbanken, airco’s en luchtroosters.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0887_RGB

Crohill combimop

Moeiteloos schoonmaken ging nog nooit zo makkelijk. Onze Crohill combimop verwijdert vuil van deuren, tegelwanden en glas alsof het er niet is. En als je de Crohill combimop klam vochtig maakt, neemt hij 4 keer meer stof op dan een microvezeldoek.

CROHILL_HANDELINGEN_MET PRODUCT_03-MRT-6_0701_RGB

Meer schoonmaken met dezelfde doek. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar met de Crohill doek verwijder je stof en aangehecht vuil met het grootste gemak. De doek neemt tot 3 keer meer vuil op dan een microvezeldoek.

01620 met pers_300x200px

De werkwagens zijn gemaakt voor Crohill slimmer schoon. Afhankelijk van de situatie pas je de wagen aan. De werkwagens zijn gemaakt van RVS en gaan dus jarenlang mee.