Over Crohill

Crohill maakt schoonmaken lichter, sneller, schoner en duurzaam door middel van Smart Cleaning. Als schoonmaakgroothandel ontwikkelen we zelf methodes en combineren producten en chemie op een slimme manier, zodat het resultaat altijd schoon is en beter dan u gewend bent.

Smart Cleaning verhoogt de kwaliteit, verlaagt de werkdruk, vermindert de fysieke belasting van de schoonmaakmedewerker en zorgt ervoor dat uw organisatie een hoger rendement bereikt. We willen ertoe bijdragen dat schoonmaken weer een vak is om trots op te zijn en dat de schoonmaakmedewerker met plezier zijn werk doet.

Dit bereiken wij door:

  • Hoge kwaliteit van onze producten

  • Hoog kennis en serviceniveau van onze medewerkers

  • De klant is ons uitgangspunt: we luisteren en staan op de werkvloer

Pim Hilgerdenaar
Pim Hilgerdenaardirecteur Crohill BV
“Mijn passie zit in vakmanschap. Het vak terugbrengen naar waar het om gaat namelijk “schoon” maken. Zo is Smart Cleaning ontstaan. Smart methodes werken lichter, sneller en schoner. Samen met mijn betrokken medewerkers werken we hard om Smart Cleaning in de markt te zetten. ”

Wie zijn wij

De kernwaarden snelheid, service, betrouwbaarheid en betrokkenheid vindt u terug in onze methodes en dienstverlening. Of het nu gaat om het uitleveren van een order of het verbeteren van uw resultaat, we willen dat u tevreden bent met het resultaat. Onze buitendienst komt u waarschijnlijk regelmatig tegen. Graag willen we ook onze binnendienst voorstellen. Zo heeft u een gezicht bij de stem.

Natascha
NataschaVerkoop binnendienst
“Het persoonlijk contact met onze klanten vind ik het leukste van mijn werk. Ik vind het fijn om te horen als de klant zegt dat we goed hebben geholpen.”

Ellen
EllenManagement assistent
“Er is niet één week hetzelfde. Hierdoor blijft je werk uitdagend en is het nooit saai. Het maakt mij trots dat wij klanten hebben die echte ambassadeurs voor ons zijn.”
Karen
KarenInkoper / boekhouder
“Ik ben heel blij met de samenwerking met mijn collega’s op de binnendienst en vind het leuk om de contacten met de leveranciers en onze logistieke partner te onderhouden.”
Hanneke
HannekeVerantwoordelijke voor HRM zaken en het kwaliteitsbeleid
“We gaan telkens weer op zoek naar de beste oplossing voor de klant en nemen geen genoegen met minder. Daar hou ik nou van!”

Kwaliteit- en MVO beleid

Het waarborgen van de kwaliteit vinden we erg belangrijk. We waken over de kwaliteit van onze producten én van onze dienstverlening, want die zijn net zo belangrijk. Ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een essentieel onderdeel van onze organisatie en vindt u terug in onze producten en methodes. Over ons kwaliteits- en MVObeleid kunt u hier meer lezen.

Het waarborgen van de kwaliteit vinden we erg belangrijk. We waken over de kwaliteit van onze producten én van onze dienstverlening, want die zijn net zo belangrijk. Lees meer over ons kwaliteitsbeleid.

In onze bedrijfsvoering houden we rekening met de effecten van ons bedrijf op de mensen binnen en buiten Crohill ( people), op het milieu ( planet) en op het rendement ( profit). Deze verantwoordelijkheid integreren we in alle kernprocessen van onze organisatie. We vinden het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen de drie P’s. Lees meer over ons MVO-beleid.

Milieu logo's

Een betrouwbare partner

Een betrouwbare partner, wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Het draait bij ons om kwaliteit en dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, betrokkenheid, snelheid en servicegerichtheid. In de praktijk komt dit erop neer dat we binnen 48 uur leveren met nauwelijks backorders en snel reageren op uw vragen of wensen. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan.

“GWS bestaat sinds 1985. Tien jaar later, in 1995, kwam Pim van Crohill langs met een product waarmee hij kauwgom uit het tapijt kon oplossen. Van het één kwam het ander en nu werken we nog steeds samen, maar nemen we veel meer af: chemie, materialen, vuilniszakken, etc. Wat ik mooi vind aan Crohill is dat ze echt een partner zijn. Ze denken met je mee, kijken naar innovatie, denken in mogelijkheden, zijn snel in leveren, maar bovenal: ze zijn betrouwbaar.”

Gaby Westelaken, directeur GWS dé schoonmaker

“ Ik werk al minimaal 15 jaar samen met Crohill. Crohill is geen leverancier die spullen aflevert en weer doorrijdt, onze samenwerking is echt een partnership. Als we een probleem hebben dan komt er iemand van Crohill kijken en advies leveren voor een beter resultaat. Ze willen je trainen, opleiden, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. En zo leer je van elkaar.”

Gert-Jan Mostertman, Operationeel directeur, Care Dienstengroep

“ Bij RSB BV maken we in heel Nederland schoon, van Assen tot Maastricht. Eind 2014 zijn we klant geworden bij Crohill. Het fijne aan Crohill is dat ze echt ontzorgen. Ik merk dat Crohill echt om haar klanten geeft, zo ontstaat er een goede band. Wat ik ook prettig vind is dat de bestellingen geautomatiseerd zijn. Je ontvangt zelfs een melding zodra je budget wordt overschreden. Daarnaast is de kwaliteit van de producten hoog en het Smartmop systeem uniek.”

Pauline Shevtzoff , Manager Financiële administratie en P&O, RSB BV
Contact opnemen

Wat is belangrijk voor u?

Graag leren we ook u en uw organisatie beter kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen