Winkelen in een schonere winkel.

Collage's - Crohill (450 x 253 px) (960 x 540 px) (6)

Iedereen komt liever in een schone en frisse winkel. Ondanks dat alle winkels anders zijn, zien we vaak dezelfde uitdagingen terugkomen. De vloeren zijn flink vervuild doordat er veel mensen in en uit lopen en er ligt veel stof. Het gebied rond de kassa’s en counters is vies en vettig. En de spiegelwanden, de glazen pui en het seperatieglas zitten onder de vingertasten.

Crohill slimmer schoon maakt het werk voor schoonmakers in winkelruimtes lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen.

Ook een prettige en schone winkelervaring aanbieden?

We komen graag laten zien wat het voordeel van Crohill slimmer schoon voor jouw schoonmakers, personeel en klanten is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

CROHILL_PORTRETTEN_SHOOT_02-FEB-20_0728_RGB

De Crohill methode      voor retail

CROHILL_PORTRETTEN_SHOOT_02-FEB-20_0728_RGB

Lichter werken voor de schoonmakers

Structureel minder stof

Glazen wanden en spiegels streeploos schoon

Counters en kassaomgeving netjes en schoon

Een prettige en schone winkelervaring

Bij Crohill slimmer schoon gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Per project of situatie stellen we de juiste mix van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen samen. Daarom komen we eerst ter plekke kijken wat de specifieke eisen zijn. Zo zorgen we ervoor dat het werk voor schoonmakers lichter wordt, het werk sneller gedaan is en het resultaat beter is. Of je nou een kledingwinkel, een foodstore of warenhuis hebt.