We helpen mensen
verder.

CROHILL_PORTRETTEN_SHOOT_02-FEB-20_0710_RGB

Schoonmaken draait om mensen. Wij doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Schoonmakers, opdrachtgevers en eindgebruikers. Al onze medewerkers zijn betrokken, vakbekwaam en altijd op zoek naar hoe het nog beter kan of hoe we iemand nog beter kunnen helpen. We bieden tips en handige instructiefilmpjes voor de mensen op de vloer. En we ondersteunen de marketingafdeling met campagnes en door te helpen bij aanbestedingen.

CROHILL_PORTRETTEN_SHOOT_02-FEB-20_0710_RGB

Snel bestellen via onze webshop.

CROHILL 20 FEB 0675

Heb je al eerder producten bij ons afgenomen? Dan weet je waarschijnlijk al precies wat je nodig hebt. Via onze webshop kun je zelf een bestelling doen. Meestal leveren we binnen 48 uur met nauwelijks backorders.

Als je een vraag over een bestelling of een product hebt, neem dan contact met ons op. We reageren zo snel mogelijk op jouw vragen of wensen.

CROHILL 20 FEB 0675
CROHILL_HANDELINGEN_INSTRUCTIE_03-MRT-6_0594_RGB

Tips voor optimaal resultaat.

CROHILL_HANDELINGEN_INSTRUCTIE_03-MRT-6_0594_RGB

Het is belangrijk dat Crohill slimmer schoon op de juiste manier wordt toegepast. Daarom trainen we personeel en leidinggevenden hoe ze de methodes en middelen optimaal kunnen benutten. En vooraf geven we altijd een demonstratie. Omdat soms de kennis wegzakt, hebben we instructies voor verschillende specialistische werkzaamheden op een rij gezet.

Aanbestedingen winnen door in te schrijven met Crohill slimmer schoon.

Elke aanbesteding is anders en worden er andere zaken verlangd van de inschrijvende partij. Ook de puntentelling per onderdeel varieert per aanbesteding. Bij de ene aanbesteding gaat het vooral om kwaliteit en ergonomie, terwijl bij de andere juist wordt gekozen voor de economisch voordeligste aanbieding of Best Value Procurement. Bij al deze aanbestedingen biedt Crohill slimmer schoon duidelijke voordelen.

Crohill slimmer schoon verzekert jouw toekomstige klant van een constant hoge kwaliteit.  Als er punten gegeven worden voor innovatie ben je ook met Crohill slimmer schoon jouw concullega’s te slim af. Ook als het draait om de prijs, ben je met de tijdwinst die behaald wordt de anderen te slim af. Je kunt immers met hogere normen werken en daarna tekstueel beschrijven dat jij hogere normen hebt én een hogere kwaliteit levert.

Wil je ook vaker een aanbesteding winnen op basis van kwaliteit, vakmanschap, ergonomie en innovatie? We hebben verschillende opdrachtgevers al met succes geholpen. Vraag naar de mogelijkheden.

337-200002 CROHILL NIEUWE WEBSITE_BEELD_GEWONNEN_AANBESTEDINGEN_A_245x348px_V1
Woningbouwcoöperatie Vidomes gunt De Kroon aanbesteding

Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon: “We zijn erg trots op deze mooie samenwerking. In de basis gaat het om het schoonhouden van meer dan 17.000 m2 algemene ruimten en trappenhuizen. We hebben sterk ingezet op de Crohill slimmer schoon-methodiek, waarbij er kortgezegd met minder handelingen een beter schoonmaakresultaat wordt gerealiseerd.”

337-200002 CROHILL NIEUWE WEBSITE_BEELD_GEWONNEN_AANBESTEDINGEN_B_245x348px_V1
SMB Willems nieuwe partner Gelderdrome

SMB Willems verzorgt vanaf 1 januari 2020 het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing in GelreDome. Na een uitgebreid offertetraject koos GelreDome voor ‘buurman’ SMB Willems. Hier zijn we natuurlijk trots op en werken met het hele team aan deze mooie en herkenbare opdracht in onze thuisstad.

337-200002 CROHILL NIEUWE WEBSITE_BEELD_GEWONNEN_AANBESTEDINGEN_C_245x348px_V1
In het Veld wint Twentse zorgcentra met Smart Cleaning

In het Veld heeft de totaalschoonmaak gegund gekregen van De Twentse Zorgcentra. De moppen, middelen en werkwagens die gebruikt worden zijn onderdeel van Crohill slimmer schoon. De aanbesteding is mede door Smart argumenten gewonnen.