Katrin:
Een dispenser
die duurzaam
en handzaam is.

CROHILL_WEBSITE_BEELD_HANDEN WASSEN_FILTER

Bij Crohill kijken we bij alles wat we doen naar mens en milieu. Vandaar dat we hebben gekozen voor Katrin als leverancier van sanitaire hygiëneproducten, zoals een zeepdispenser en een papierdispenser. Katrin staat erom bekend de meest duurzame en optimale hygiëne-apparatuur te bieden. De producent levert dispenser- en papieroplossingen op maat voor elke sanitaire ruimte. Daarom kiest Crohill voor de Katrin dispenser.

Lees hieronder meer
over de Katrin dispenser

De duurzame dispenser: zwart is het nieuwe groen

Elke dispenser van Katrin heeft een modern Scandinavisch design. Een zeepdispenser of papierdispenser van dit merk is ontworpen om lang mee te gaan. Je hoeft hem dus niet snel te vervangen. Alle zwarte onderdelen van de apparaten zijn daarnaast gemaakt van gerecycled plastic, waardoor hij extra duurzaam is. Niet alleen de zwarte delen van de dispenser zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid: ook de doppen van de Katrin papieren-handdoekdispenser zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Zelfs voor de productie van de Katrin dispenser wordt 80% hernieuwbare energie gebruikt. Zo kies je met dit merk voor groen. 

Bestel uw Katrin dispenser direct in onze webshop

recycling_symbool_crohill
group_image_of_katrin_inclusive_range (3)

Een dispenser die bijdraagt aan een gezond milieu

Katrin behoort tot de 1% duurzaamste bedrijven ter wereld. De producten van Katrin beschikken over meerdere milieulabels, zoals het FSC label en het Nordic Swan Ecolabel. Deze labels garanderen dat ook het papier uit de papierdispenser een groene herkomst heeft. Het hout dat als grondstof voor het papier wordt gebruikt is afkomstig uit gecertificeerde of gecontroleerde bossen die duurzaam beheerd worden. De volledige boom wordt gebruikt, waardoor er geen hout verloren gaat. Zelfs de restproducten (zoals het zaagsel) worden goed benut, bijvoorbeeld voor het opwekken van groene energie. Voor elke boom die wordt gekapt, worden er vier voor in de plaats geplant. Met een papieren-handoekdispenser van Katrin kies je voor een groenere toekomst.

ECOVADIS_PLATINUM_2020
EU_ECOLABEL.svg
FSC
PEFC
NORDIC_SWAN_ECOLABEL

Voor alle
gebruiksgroepen
een dispenser

blind_handtowel_push

De gebruiksvriendelijkheid van elke dispenser is tijdens de ontwikkeling getest door een grote verscheidenheid aan gebruiksgroepen, van kinderen tot oudere mensen. Ook slechtzienden of mensen met een lichamelijke handicap kunnen de dispenser met gemak gebruiken. Op elke dispenser staat brailletekst, wat gebruikers met een visuele handicap helpt bij het gebruiken van het apparaat.

Toepassing Katrin toilet
general_cleaner_handtowel

Eenvoudig in
gebruik

De deksel van elk Katrin-apparaat is volledig naar boven te openen, waardoor het bijvullen en onderhouden van de dispenser eenvoudig is. Ze zijn daarnaast ook gemakkelijk te bedienen en ergonomisch verantwoord. De transparante zijpanelen van de papierdispenser zorgen ervoor dat in een oogopslag zichtbaar is wanneer de rol vervangen moet worden. Elke dispenser is volledig afsluitbaar, wat het gebruiksgemak vergroot.

Het plaatsen van de zeepdispenser of papierdispenser

General_serviceguy_handtowel_installing

Een dispenser van Katrin kan overal geplaatst worden. Elke dispenser, of het nu een zeepdispenser of een papierdispenser is, heeft een transparante achterkant. Hierdoor kan er van al bestaande boorgaten gebruik worden gemaakt. Dat is ideaal wanneer er bijvoorbeeld een oud apparaat vervangen moet worden, omdat er zo vaak geen nieuwe gaten geboord hoeven te worden.

Wil je meer weten over
de Katrin dispenser?