Elke plek, situatie of specifieke branche vraagt om andere schoonmaakmiddelen en methodes. Maar voor allemaal geldt: als schoonmakers hun werk makkelijker kunnen doen, gaat het sneller, wordt het beter schoon en is het rendement hoger. En niet onbelangrijk: hebben de schoonmakers meer plezier in hun werk.

Crohill slimmer schoon is overal toepasbaar. Per branche of situatie hebben we een Crohill Slimmer Schoon methode ontwikkeld, waarin we de juiste mix aan schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen op elkaar afstemmen.

337-200196 CROHILL_VISUAL_BRANCHES_Q3_SCHOOLLOKAAL_450x253

Scholen

We willen allemaal dat onze kinderen in een veilige en schone omgeving opgroeien en leren en dat docenten in een prettige omgeving hun werk kunnen doen. Toch is er op scholen en kinderdagverblijven steeds minder tijd om goed schoon te maken.

image

Zorginstellingen

Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als bij een zorginstelling. Het personeel heeft echter steeds meer moeite om haar primaire taken goed te vervullen, waardoor er minder tijd is om schoon te maken of überhaupt de boel netjes achter te laten.

337-200196 CROHILL_VISUAL_BRANCHES_Q3_KANTOOR_450x253

Kantoren

Het werkt prettiger als een kantoor schoon en opgeruimd is. Maar elke ruimte in het kantoorpand, van vergaderzaal tot werkplek, van sanitair tot showroom, heeft weer een andere aanpak nodig. Voor de schoonmaker een uitdaging om het allemaal binnen de opgegeven tijd goed te doen.

337-200196 CROHILL_VISUAL_BRANCHES_Q3_TRAPPENHUIS_450x253

Trappenhuizen

Van een schoon trappenhuis wordt iedereen blij. Maar het is een lastige plek om schoon te maken. Je wilt voorkomen dat bewoners gaan klagen over lekstrepen, een waas op de vloer, natte vloeren en of emmers vuil water. Voordat je het weet ben je meer tijd kwijt aan problemen oplossen, dan schoonmaken.

Collage's - Crohill (450 x 253 px) (960 x 540 px) (6)

Retail

Iedereen komt liever in een schone en frisse winkel. Ondanks dat elke winkel weer andere eisen aan de schoonmaker stelt, zien we vaak dezelfde uitdagingen terugkomen: vuile vloeren doordat het winkelbezoek, vieze en vettige kassa’s en counters, en spiegels en glazen puien die onder de vingerafdrukken zitten.

337-200196 CROHILL_VISUAL_BRANCHES_Q3_SPORTRUIMTE_450x253

Sportaccommodaties

Sportaccommodaties zijn vaak lastig om schoon te maken. Smoezelige en gladde vloeren waar vaak ook modder, gras, haren en ander los vuil ligt. Urinestank in de toiletten, kalkaanslag en huidvetten in de doucheruimtes en schimmels bij kitranden.

Collage's - Crohill (450 x 253 px)

Recreatie

Schoonmakers van vakantiehuisjes staan vaak voor een pittige uitdaging: tijdens de wisseltijd hebben ze maar beperkt de tijd om de hele accommodatie grondig schoon te maken, maar de eisen zijn hoog. Als een vakantievierder geen schoon en fris huisje aantreft, is een slechte recensie snel gegeven.

image

Industrie

Ook mensen die in een industriële omgeving werken, werken prettiger op een schone werkplek. De uitdaging voor schoonmakers is groot. Er wordt gewerkt met diverse soorten oliën en vetten die moeilijk te verwijderen zijn. En elke industrie heeft z’n eigen ‘soorten’ vuil.