Werken in
een schone industriële omgeving.

image

Ook mensen die in een industriële omgeving werken, werken prettiger op een schone werkplek. De uitdaging voor schoonmakers is groot. Er wordt gewerkt met diverse soorten oliën en vetten die moeilijk te verwijderen zijn. En elke industrie heeft z’n eigen ‘soorten’ vuil.

Crohill slimmer schoon maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen.

Ook een schonere industriële omgeving met minder inspanning?

Crohill slimmer schoon werkt voor elke industrie. We komen graag langs om de voordelen van Crohill slimmer schoon voor schoonmakers en medewerkers te demonstreren. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_02-FEB-20_0608_RGB

De Crohill methode voor een industriële omgeving

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_02-FEB-20_0608_RGB

Vaak treffen we sterk vervuilde vloeren aan. Omdat de sanitaire mogelijkheden beperkt zijn, wordt het intensief gebruikt. In alle ruimtes zien we sporen van olie en smeer. Er is een sterke inloop van vuil vanuit de productieruimte naar de kantoren. En in de kantoren zelf ligt veel stof.

Bij Crohill slimmer schoon bekijken we per situatie of project wat de beste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen is. De handelingen die een schoonmaker doet, zijn daarbij leidend. Iedere industrie vraagt een andere benadering, maar het resultaat is hetzelfde: het werk voor schoonmakers wordt lichter, het is sneller gedaan en het is schoner dan je gewend bent. En het is nog duurzamer ook. Crohill slimmer schoon is dus voor iedereen beter.

Lichter voor schoonmakers

Vetvrije vloeren en grote oppervlakten

Stofvrije kantoren

Prettige werkplek

Schoonmaakbedrijf De Kroon wint aanbesteding in industrie met Crohill slimmer schoon

SHOOT 6 MAART 0569

De Kroon facilitaire diensten heeft goede ervaringen met Crohill slimmer schoon. De aanbesteding voor de opdracht bij Voestalpine Automotive hebben ze dankzij Crohill slimmer schoon gewonnen. Het volledige schoonmaakonderhoud inclusief de glasbewassing, specialistische reiniging en schoonmaak van sanitaire voorzieningen wordt gedaan op basis van Crohill slimmer schoon. We kunnen jou ook helpen bij jouw aanbesteding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

SHOOT 6 MAART 0569