Duurzame doelstellingen bereik je sneller samen

Ondertekening-Green-Deal-23-11-17-221

Verduurzamen gaat sneller als je het samen doet. Behalve met al veel (schoonmaak)bedrijven werken we daarom ook samen met Plastic Soup Foundation, MVO Nederland, Green Deal, SDG Nederland en ClimatePartner, een internationale organisatie die bedrijven helpt bij hun duurzame strategieën.

Graag leren we ook jou en jouw organisatie beter kennen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

ClimatePartner

Bij Crohill geloven we dat schoonmaken duurzamer moet en duurzamer kan. En als je zoveel mensen en bedrijven wilt meekrijgen op je missie als wij (namelijk de hele branche), dan helpt het als je een paar overtuigende cijfers kunt overleggen. En daar helpt ClimatePartner ons dan weer bij. Zo hebben ze bijvoorbeeld berekend dat er circa 72% minder CO2- uitstoot is bij de productie en circa 90% minder CO2- uitstoot tijdens het transport van Crohill tabletten ten opzichte van vloeibaar reinigingsmiddel. Kijk, dat zijn cijfers waarmee we zelfs de grootste twijfelaars kunnen overtuigen.

1be94afdb1ef1b1fcd08116690e2b094_large
PSF logo wit

Plastic Soup Foundation

Van de Plastic Soup Foundation heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. Hun missie is eenvoudig gezegd: geen plastic in ons water en ons lichaam. Ze pakken plastic vervuiling bij de bron aan door onder andere voorlichting te geven, overheden te activeren om wetgeving aan te passen en World Clean Up Day te organiseren. Wij staan natuurlijk vierkant achter de missie van de Plastic Soup Foundation. Daarom zijn we Gold Partner geworden. En met Crohill schoner schoon voorkomen wij dat er nog meer plastic in het milieu komt door de schoonmaakbranche.

Partner MVO Nederland

MVO Nederland is het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa: We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken. Dit doen we aan de hand van zeven thema's. Nieuwe rijkdom, circulaire economie, biodiversiteit, echte prijzen, inclusief ondernemen, groene energie en transparante ketens.

Als partner nemen wij ons aandeel in de nieuwe economie en maken we ons bedrijf toekomstbestendig.

logo_header_mvo
Ontwerp zonder titel (19)

 Green Deal   duurzame zorg

De gezondheidszorg wordt geconfronteerd met de effecten van klimaatverandering op de gezondheid van mensen. De zorgsector heeft ook zelf invloed op het milieu en het klimaat. De zorg is namelijk verantwoordelijk voor 7% van de totale jaarlijkse Nederlandse CO2-uitstoot. De Green Deal is in samenwerking met het RIVM ontwikkeld om de zorgsector te verduurzamen. In de Green Deal zijn afspraken vastgelegd die de sector stimuleert om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu. Denk hierbij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, het verminderen van de hoeveelheid afval en het stimuleren van de circulaire economie.

Sustainable Development Goals 

De Sustainable Development Goals ( SDG’s ), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis.

SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen. Ook Crohill draagt hieraan bij en zet zich in voor meerdere doelen.

SDG-Nederland-e1577482486474