Reinigingsmiddelen

Crohill is importeur voor Nederland van de producten van Kleen Purgatis. Dit Duitse bedrijf, opgericht in 1882, is een van de grootste fabrikanten van reinigingschemie in Europa. Kleen Purgatis loopt voorop in de ontwikkeling van reinigings- en grootkeukenmiddelen en maakt gebruik van de meest recente gemodificeerde grondstoffen. Alle reinigingsmiddelen zijn dan ook ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

EMAS
Daarnaast bezit Kleen Purgatis de EMAS registratie ( Eco-Management and Audit Scheme), een belangrijke certificering die niet alleen iets zegt over het eindproduct, maar ook aangeeft dat de gebruikte productiemethodes zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Crohill onderstreept met de productlijn van Kleen Purgatis het belang van een verantwoorde omgang met het milieu zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Ecolabel
Uniek is dat Kleen Purgatis een aantal producten heeft die hooggeconcentreerd zijn en gecertificeerd zijn met een Ecolabel. Deze producten hebben de zelfde reinigingscapaciteit als producten die geen Ecolabel hebben. Eerst zien dan geloven? Dan kunt u bijvoorbeeld  Premium n° 2, onze dagelijkse sanitairreiniger met Ecolabel, eens uitproberen.

Aangenaam voor huid en neus
De producten van Kleen Purgatis beschikken naast de uitstekende reinigingscapaciteiten ook over andere belangrijke voordelen voor zowel de schoonmaakmedewerker als de opdrachtgever. De huidvriendelijkheid en de geurbeleving zorgen voor meer werkplezier en een langere schoonbeleving voor de eindgebruiker.

Voordelen

  • Uitstekende reinigingscapaciteitenStar-line-samen
  • Hoogwaardige grondstoffen
  • Verantwoord voor het milieu
  • Huidvriendelijke producten
  • Prettige geurbeleving
  • Duidelijke instructie

Instructie en opleiding
Kleen Purgatis stelt hoge eisen aan de gefabriceerde producten en hecht ook veel belang aan het goed instrueren en opleiden van mensen die met onze producten werken. Ook daarin vinden we elkaar. Zo gaan we ieder jaar met onze klanten naar Kleen om meer kennis op te doen over strippen en polymeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van training en opleiding?