Crohill is importeur van de reinigingsmiddelen van Kleen Purgatis voor de BeNeLux. De specialistische en innovatieve inslag van Kleen sluit perfect aan op onze filosofie. De dagelijkse praktijk van de klant is het uitgangspunt en we zijn altijd op zoek zijn naar hoe het nóg beter kan. Kleen stelt, net als wij, hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en het effect op het milieu.

Alle reinigingsmiddelen zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd. Daarnaast bezit Kleen Purgatis de EMAS registratie ( Eco-Management and Audit Scheme), een belangrijke certificering die niet alleen iets zegt over het eindproduct, maar ook aangeeft dat de gebruikte productiemethodes zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

Meer over EMAS

Uniek is dat Kleen Purgatis een aantal producten heeft die hooggeconcentreerd zijn en gecertificeerd zijn met een Ecolabel. Deze producten hebben de zelfde reinigingscapaciteit als producten die geen Ecolabel hebben. Onze complete dagelijkse lijn, zowel de Star Line als de Sensitive Line is verkrijgbaar met Ecolabel.

Meer over Ecolabel

De producten van Kleen Purgatis beschikken naast de uitstekende reinigingscapaciteiten ook over andere belangrijke voordelen voor zowel de schoonmaakmedewerker als de opdrachtgever. De huidvriendelijkheid en de geurbeleving zorgen voor meer werkplezier en een langere schoonbeleving voor de eindgebruiker.

Meer over Kleen

Onze producten

Neem contact op

Reinigingsmiddelen uitproberen?

Zo kunt u bijvoorbeeld de dagelijkse lijn met Ecolabel uitproberen.
Neem contact op