In de schoonmaak-
branche kan het
nog veel schoner.

2023-11-14 Crohill Houten (highres) -29

Eigenlijk best gek: De schoonmaakbranche is niet zo schoon. We produceren veel plastic afval en laten microplastics achter in het water. Als we het met z’n allen groener gaan doen, kunnen we heel veel voor het milieu betekenen. Daarom introduceert Crohill schoner schoon, een pakket aan duurzame materialen en middelen. We worden hierin gesupport door de Plastic Soup Foundation.

De duurzaamheidsmeter
bewijst het

Bereken met deze online tool met hoeveel minder plastic en microplastic jij kunt schoonmaken met Crohill schoner schoon.

CROHILL-0834

Crohill schoner schoon draagt
bij aan duurzame doelstellingen

Veel bedrijven hebben duurzame doelstellingen. Als branche kunnen we bijdragen aan die doelstellingen. Microvezel moppen en doeken laten bij het uitspoelen en wassen veel microplastics achter in het water. Door moppen en doeken van bamboe te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid microplastics in het afvalwater aanzienlijk. We kiezen voor middelen die in afbreekbaar plastic of karton zijn verpakt, maken we de berg plastic afval veel kleiner. En we brengen de CO2 uitstoot door transport flink omlaag door onze reinigingsmiddelen in tabletvorm en onze moppen in Europa te produceren in plaats van in China.

De CO2 - footprint van de reinigingstabletten van productie tot in het magazijn van Crohill is bovendien 70% minder dan die van vloeibaar reinigingsmiddel. De berekeningsmethode is geverifieerd door Climate partner.

Met Crohill schoner schoon maken we samen Nederland schoner maken én dragen we bij aan de duurzame doelstellingen van opdrachtgevers.

Smart-reinigings-middel-tabs

Crohill tabletten met EU Ecolabel

De Crohill reinigingsmiddel tabs met EU Ecolabel voorkomen overdosering en zijn verkrijgbaar als interieur, sanitair, vloer en ontvetter tab. Een emmer Crohill quintabs blue en green eco staan gelijk aan minimaal 6 flacons reinigingsmiddel. Dit betekent minder plastic verpakking en minder CO2 uitstoot.

smart-bamboe

Crohill viscose microvezelmoppen

Crohill viscose moppen en bamboe doeken gaan 5 keer langer mee dan een microvezel doek of mop van nylon of polyester. Tijdens het was proces en gebruik laten de Crohill  viscose moppen en bamboe doeken geen microplastics in het afvalwater achter.

CROHILL-microvezeldoeken

Crohill bamboe microvezeldoeken interieur en sanitair

Schoonmaken met de microvezeldoeken van bamboe voor interieur en sanitair betekent plasticvrij schoonmaken. Geen microplastics in ons water en een plasticvrije verpakking. De doeken hebben een levensduur van ca. 600 wasbeurten en voelen zacht aan.

schooner-schoon

Crohill schoner
schoon

Crohill schoner schoon is niet alleen de meest ergonomische, maar ook de meest milieuvriendelijke schoonmaakmethode die er is. Met Crohill schoner schoon kies je voor schoonmaakmiddelen en materialen met minder plastic die bewezen minder belastend zijn voor het milieu. Zonder concessies aan kwaliteit.

Bestellen?

Bestel nu ons Crohill schoner schoon pakket.

Wil je Crohill schoner schoon
partner worden?

Er is ons veel aan gelegen de schoonmaak schoner te krijgen. Dit kunnen wij niet alleen, maar doen we samen met onze Crohill schoner schoon partners. Dit zijn schoonmaakbedrijven die zich actief inzetten voor een schoner Nederland door te werken met de producten van Crohill schoner schoon.

2023-11-14 Crohill Houten (highres) -31

De Kroon tekent de Crohill schoner schoon partner overeenkomst.

PSF logo wit

Wij worden gesteund door Plastic Soup Foundation

Van de Plastic Soup Foundation heb je waarschijnlijk wel eens gehoord. Hun missie is eenvoudig gezegd: geen plastic in ons water en ons lichaam. Ze pakken plastic vervuiling bij de bron aan door onder andere voorlichting te geven, overheden te activeren om wetgeving aan te passen en World Clean Up Day te organiseren. Wij staan natuurlijk vierkant achter de missie van de Plastic Soup Foundation. Daarom zijn we Gold Partner geworden. En met Crohill schoner schoon voorkomen wij dat er nog meer plastic in het milieu komt door de schoonmaakbranche.

Samen kunnen we Nederland
schoner maken.

Door schoon te maken met Crohill schoner schoon doe je heel veel voor het milieu. Om dat te onderbouwen hebben we de Duurzaamheidsmeter ontwikkeld. Hiermee reken je snel en eenvoudig uit wat het effect van schoner schoonmaken is. Kijk snel welke besparing voor het milieu jij kunt realiseren. Samen we kunnen veel bereiken.

2023-11-14 Crohill Houten (highres) -40

Partner schoonmaakbedrijf Reinstaat neemt certificaat in ontvangst.