In de schoonmaak-
branche kan het
nog veel schoner.

CROHILL-0773

Eigenlijk best gek: De schoonmaakbranche is niet zo schoon. We produceren veel plastic afval en laten microplastics achter in het water. Als we het met z’n allen groener gaan doen, kunnen we heel veel voor het milieu betekenen. Daarom introduceert Crohill Schoner Schoon, een pakket aan duurzame materialen en middelen. We worden hierin gesupport door de Plastic Soup Foundation.

De duurzaamheids-meter
bewijst het

Bereken met deze online tool met hoeveel minder plastic en microplastic u kunt schoonmaken met Schoner Schoon.

Schoner Schoon
draagt bij aan
duurzame doelstellingen

CROHILL-0834

Veel bedrijven hebben duurzame doelstellingen. Als branche kunnen we bijdragen aan die doelstellingen. Microvezel moppen en doeken laten bij het uitspoelen en wassen veel microplastics achter in het water. Door moppen en doeken van bamboe te gebruiken, kunnen we de hoeveelheid microplastics in het afvalwater aanzienlijk verminderen. Als we kiezen voor middelen die in afbreekbaar plastic of karton zijn verpakt, maken we de berg plastic afval veel kleiner. En we kunnen de CO2 uitstoot door transport flink omlaag brengen door te kiezen voor een reinigingsmiddel in tabletvorm en te kiezen voor moppen en doeken die in Europa worden geproduceerd in plaats van China. Met Schoner Schoon kunnen we samen Nederland schoner maken én bijdragen aan de duurzame doelstellingen van opdrachtgevers.

CROHILL-0834
Smart-reinigings-middel-tabs

Smart tabs met Ecolabel

De Smart reinigingsmiddel tabs met Ecolabel voorkomen overdosering en zijn verkrijgbaar als interieur, sanitair, vloer en ontvetter tab. Een emmer Smart Quin tabs blue en green eco staan gelijk aan minimaal 6 flacons reinigingsmiddel. Dit betekent minder plastic verpakking en minder CO2 uitstoot.

smart-bamboe

Smart Bamboe microvezelmoppen en -doeken

Smart Bamboe moppen en doeken gaan 5 keer langer mee dan een microvezel doek of mop van nylon of polyester. Tijdens het was proces en gebruik laten de Smart Bamboe moppen en doeken geen microplastics in het afvalwater achter.

CROHILL-microvezeldoeken

Smart Bamboe microvezeldoeken interieur en sanitair

Schoonmaken met de microvezeldoeken van Bamboe voor interieur en sanitair betekent plasticvrij schoonmaken. Geen microplastics in ons water en een plasticvrije verpakking. De doeken hebben een levensduur van ca. 600 wasbeurten en voelen zacht aan.

schooner-schoon

Schoner
Schoon

Schoner Schoon is niet alleen de meest ergonomische, maar ook de meest milieuvriendelijke schoonmaakmethode die er is. Met Schoner Schoon kiest u voor schoonmaakmiddelen en materialen met minder plastic die bewezen minder belastend zijn voor het milieu. Zonder concessies aan kwaliteit.

Bestellen?

Bestel nu ons Schoner schoon pakket.

afbeelding-afval-in-de-maas

Afval langs de Maas is vooral plastic. 

PSFlogo_nieuw

Plastic Soup Foundation is een non-profit organisatie met als slogan "Geen plastic in ons water en ons lichaam".

Ze bestrijden de plasticsoep aan de bron en richten zich op drie hoofddoelen:

  1. Voorkomen dat plastic in het milieu belandt;
  2. Bewustwording door educatie;
  3. Reductie van de productie en het gebruik van plastic.

Meer weten?

Crohill staat achter de missie van de Plastic Soup Foundation en willen met Schoner Schoon voorkomen dat er nog meer plastic in het milieu terecht komt door de schoonmaakbranche.

2D-color RGB

Samen kunnen we Nederland
schoner maken.

Door schoon te maken met Schoner Schoon doet u heel veel voor het milieu. Om dat te onderbouwen hebben we de Duurzaamheidsmeter ontwikkelt. Hiermee rekent u snel en eenvoudig uit wat het effect van schoner schoonmaken is. Kijk snel welke besparing voor het milieu u kunt realiseren. Samen we kunnen veel bereiken.