Eigenlijk best gek: De schoonmaakbranche is niet zo schoon. We produceren veel plastic afval en laten microplastics achter in het water. Als we het met z’n allen groener gaan doen, kunnen we heel veel voor het milieu betekenen. Daarom introduceert Crohill schoner schoon, een pakket aan duurzame materialen en middelen. We worden hierin gesupport door de Plastic Soup Foundation.

De duurzaamheids-meter
bewijst het

Bereken met deze online tool met hoeveel minder plastic en microplastic jij kunt schoonmaken met Crohill schoner schoon.

Crohill schoner schoon
draagt bij aan
duurzame doelstellingen

CROHILL-0834

Veel bedrijven hebben duurzame doelstellingen. Als branche kunnen we bijdragen aan die doelstellingen. Microvezel moppen en doeken laten bij het uitspoelen en wassen veel microplastics achter in het water. Door moppen en doeken van bamboe te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid microplastics in het afvalwater aanzienlijk. We kiezen voor middelen die in afbreekbaar plastic of karton zijn verpakt, maken we de berg plastic afval veel kleiner. En we brengen de CO2 uitstoot door transport flink omlaag door onze reinigingsmiddelen in tabletvorm en onze moppen in Europa te produceren in plaats van in China.

De CO2 - footprint van de reinigingstabletten van productie tot in het magazijn van Crohill is bovendien 70% minder dan die van vloeibaar reinigingsmiddel. De berekeningsmethode is geverifieerd door Climate partner.

Met Crohill schoner schoon maken we samen Nederland schoner maken én dragen we bij aan de duurzame doelstellingen van opdrachtgevers.

CROHILL-0834
Smart-reinigings-middel-tabs

Crohill tabs met Ecolabel

De Crohill reinigingsmiddel tabs met Ecolabel voorkomen overdosering en zijn verkrijgbaar als interieur, sanitair, vloer en ontvetter tab. Een emmer Crohill quintabs blue en green eco staan gelijk aan minimaal 6 flacons reinigingsmiddel. Dit betekent minder plastic verpakking en minder CO2 uitstoot.

smart-bamboe

Crohill smart bamboe microvezelmoppen en -doeken

Crohill smart bamboe moppen en doeken gaan 5 keer langer mee dan een microvezel doek of mop van nylon of polyester. Tijdens het was proces en gebruik laten de Crohill smart bamboe moppen en doeken geen microplastics in het afvalwater achter.

CROHILL-microvezeldoeken

Crohill bamboe microvezeldoeken interieur en sanitair

Schoonmaken met de microvezeldoeken van bamboe voor interieur en sanitair betekent plasticvrij schoonmaken. Geen microplastics in ons water en een plasticvrije verpakking. De doeken hebben een levensduur van ca. 600 wasbeurten en voelen zacht aan.

schooner-schoon

Crohill schoner
schoon

Crohill schoner schoon is niet alleen de meest ergonomische, maar ook de meest milieuvriendelijke schoonmaakmethode die er is. Met Crohill schoner schoon kies je voor schoonmaakmiddelen en materialen met minder plastic die bewezen minder belastend zijn voor het milieu. Zonder concessies aan kwaliteit.

Bestellen?

Bestel nu ons Crohill schoner schoon pakket.

afbeelding-afval-in-de-maas

Afval langs de Maas is vooral plastic. 

PSFlogo_nieuw

Plastic Soup Foundation is een non-profit organisatie met als slogan "Geen plastic in ons water en ons lichaam".

Ze bestrijden de plasticsoep aan de bron en richten zich op drie hoofddoelen:

  1. Voorkomen dat plastic in het milieu belandt;
  2. Bewustwording door educatie;
  3. Reductie van de productie en het gebruik van plastic.

Meer weten?

Crohill staat achter de missie van de Plastic Soup Foundation. We zijn dan ook heel trots dat we partner zijn van de Plastic Soup Foundation. Met Crohill schoner schoon voorkomen wij dat er nog meer plastic in het milieu komt door de schoonmaakbranche.

Samen kunnen we Nederland
schoner maken.

Door schoon te maken met Crohill schoner schoon doe je heel veel voor het milieu. Om dat te onderbouwen hebben we de Duurzaamheidsmeter ontwikkelt. Hiermee reken je snel en eenvoudig uit wat het effect van schoner schoonmaken is. Kijk snel welke besparing voor het milieu jij kunt realiseren. Samen we kunnen veel bereiken.