Met de Crohill buddy kan de hele schoonmaakbranche slimmer en schoner schoonmaken.

Crohill buddy

Onderschat ‘m niet, dit kleine, handige apparaat. Want de  Crohill buddy kan alles wat een achterloop schrobzuigmachine ook kan, alleen veel beter. Met de Crohill buddy kan de schoonmaker namelijk stofwissen en moppen in één handeling. En dat scheelt tijd. De schoonmaker hoeft niet met 40 litertanks te sjouwen, dat maakt het werk veel lichter. Hij werkt niet op stroom en heeft nauwelijks dure onderdelen die stuk kunnen, dus is -ie duurzamer. Iedereen kan ‘m bedienen. Hij is veel voordeliger. En door constante druk van de mop op de vloer krijg je minimaal hetzelfde resultaat als met schrobben. Waarom zou je nog met een schrobzuigmachine werken?

Lees hieronder meer over de Crohill buddy

De Crohill buddy is duurzamer voor iedereen.

De Crohill buddy heeft zoveel voordelen, daar kan geen schrobzuigmachine tegen op. Hij is beter voor de schoonmaker en onze planeet, maar ook het schoonmaakbedrijf en de opdrachtgever hebben er baat bij. Heel veel zelfs.

smart-buddy5

Voor de schoonmaker

De Crohill buddy werkt licht, snel en is enorm gemakkelijk te bedienen. Minimaal hetzelfde resultaat, met minder pijn en moeite. De voordelen voor de schoonmaker op een rijtje.

 • Met de Crohill buddy kan de schoonmaker stofwissen en moppen in één handeling, eerst wissen of stofzuigen is niet nodig. Dit levert tijdwinst op waardoor de schoonmaker minder onder druk staat en meer tijd heeft voor andere taken.

 • De Crohill buddy werkt altijd: de schoonmaker hoeft geen accu op te laden of te vervangen en er is geen stroom nodig.

 • De Crohill buddy hoeft maar met 5 liter water gevuld te worden. Dat is lichamelijk minder zwaar en gaat een stuk sneller dan een watertank van een schrobzuigmachine vullen met 40 liter water.

 • De schoonmaker hoeft na gebruik geen schoonwatertank te legen als die niet helemaal leeg is.

 • De schoonmaker hoeft na gebruik geen vuilwatertank te legen en om te spoelen of het filter van de vuilwatertank schoon te maken.

 • De Crohill buddy is compact en licht in gebruik waardoor hij gemakkelijk over drempels en opstapjes in de schoon te maken ruimtes gaat wat bij een schrobzuigmachine vaak een probleem is.

 • Nadat de schoonmaker de mop onder de Crohill buddy heeft bevestigd kan zij of hij gelijk beginnen met schoonmaken: er hoeft niks afgesteld te worden.

 • De Crohill buddy heeft geen ingewikkeld bedieningspaneel en dus kan iedereen kan er mee werken.

Voor het schoonmaakbedrijf

Met de Crohill buddy is de schoonmaker sneller klaar en is het resultaat minimaal hetzelfde als met een schrobzuigmachine. En de Crohill buddy is nog vele malen goedkoper ook. De voordelen voor het schoonmaakbedrijf op een rijtje.

 • De Crohill buddy werkt 66% sneller dan een schrobzuigmachine. Dit komt omdat de schoonmaker kan wissen en moppen in één keer en de 40 liter watertank niet hoeft te vullen.

 • De Crohill buddy levert dezelfde kwaliteit op als een schrobzuigmachine; door constante druk van de mop op de vloer krijg je een vergelijkbaar resultaat als met schrobben.

 • Crohill buddy heeft geen accu, borstels of disc die stuk kunnen gaan en heeft geen onderhoud nodig door een monteur die hier speciaal voor moet langskomen. Dit scheelt voorrijkosten en is duurzamer omdat er niet met een auto gereden wordt.

 • De Crohill buddy heeft geen accu die opgeladen hoeft te worden en werkt altijd, hierdoor verliest de schoonmaker geen kostbare tijd.

 • De Crohill buddy werkt in tegenstelling tot een schrobzuigmachine zonder accu. Omdat de vraag naar Lithium batterijen steeds groter wordt, is de prijs van Lithium de afgelopen jaren flink gestegen en de verwachting is dat die nog meer zal toenemen, dus dat scheelt.

 • Een gemiddelde accu gaat zo’n vier á vijf jaar mee. Een nieuwe accu kost minimaal 200 euro en in een gemiddelde schrobzuigmachine zitten er een stuk of vier. Dit komt neer op ruim 1000 euro. Dat zijn kosten die je niet hebt met de Crohill buddy.

 • De Crohill buddy werkt mechanisch en hoeft niet jaarlijks gekeurd te worden middels een NEN keuring. Dit scheelt tijd en geld.

 • De Crohill buddy maakt geen geluid en is daarom 24/7 inzetbaar wat handig is voor de inroostering en beschikbaarheid van de schoonmakers.

 • Elke schoonmaker, jong of oud, klein of groot, kan met de Crohill buddy werken omdat hij licht en handig is in gebruik.

 • Het rvs van de Crohill buddy heeft een levensduur van 100 jaar: goed voor de portemonnee en het milieu.

 • De moppen van de Crohill buddy hebben een levensduur van vier jaar. Dat scheelt veel geld en is goed nieuws voor het milieu.

smart-buddy3
buddy

Voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever wil je natuurlijk dat het goed schoon wordt. Maar je wilt wel dat dit zo duurzaam mogelijk gebeurt. En dat je klanten, bezoekers of bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden van schoonmakers die langskomen. Het antwoord: de Crohill buddy. De voordelen voor een opdrachtgever op een rijtje.

 • De Crohill buddy maakt geen geluid en is daardoor bijzonder geschikt om overdag mee schoon te maken. Er is geen geluidsoverlast voor bijvoorbeeld klanten in de winkel of bewoners van een verzorgingshuis.

 • De Crohill buddy neemt weinig ruimte in. Handig, aangezien de meeste schoonmaakmaterialen en -machines en dus ook de Crohill buddy blijven staan op de locatie waar ze gebruikt worden.

 • De Crohill buddy past binnen een duurzaam beleid: hij verbruikt geen stroom, heeft geen Lithium accu en is gemaakt van gerycled rvs.