Zorginstellingen een schone
en veilige plek.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0032_RGB

Bijna nergens is hygiëne zo belangrijk als bij een zorginstelling. Het personeel heeft echter steeds meer moeite om haar primaire taken goed te vervullen, waardoor er minder tijd is om schoon te maken, op te ruimen, of überhaupt de boel netjes achter te laten. Met als gevolg dat schoonmakers meer en beter werk moeten leveren in dezelfde tijd.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers in de zorg lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen.

Ook op een gezonde manier een zorginstelling schoner maken?

Wilt u ook een zorginstelling schoner maken en uw werknemers ontlasten? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. We laten graag zien hoe Smart Cleaning voor u kan werken.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

Smart Cleaning in zorginstellingen.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

Prettiger werken

Minder belastend

Minder kans op infecties

Polymeerlagen gaan langer mee

Nooit meer urinestank

Periodieke beurten nemen af met 75%

Bij veel zorginstellingen ontstaat er urinestank in de toiletten. Omdat een instelling 24 uur per dag open operationeel is, is het lastig om de linoleum vloeren te onderhouden. Als gevolg van medicijngebruik vertonen de toiletten meer aanslag dan gebruikelijk en op tegelwanden komt vaker kalkaanslag voor.

We komen op de locatie kijken en stemmen samen met u de juiste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Met Smart Cleaning is er minder periodiek onderhoud nodig omdat het beter schoon wordt. Smart Cleaning is minder belastend voor de mensen die schoonmaken en beter voor mensen die genieten van het eindresultaat. Bovendien is het nog duurzaam ook.

SHOOT 6 MAART 0375

Desinfectie voor zorginstellingen.

SHOOT 6 MAART 0375

Mensen die ziek zijn of juist herstellen, of mensen die minder weerstand hebben, zijn kwetsbaar. Als ergens de infectierisico’s groot zijn, dan is het in de zorg. Van alle mensen die overlijden aan infecties, is naar schatting 80% besmet geraakt in een zorginstelling. Extra hygiëne kan dus van levensbelang zijn.

Schoonmaken en desinfecteren in één beweging

Desinfecteren betekent vaak een extrahandeling, maar dat hoeft niet. We hebben we een methode ontwikkeld waarbij schoonmaken en desinfecteren in dezelfde handeling gebeurt. Door dagelijks de sanitaire ruimtes, de vloeren en de grotere oppervlaktes goed schoon te maken en te desinfecteren en de handen met handdesinfectant te wassen, kunt u verplegend personeel, patiënten en bezoekers beschermen tegen virussen en bacteriën. Zo verkleint u de kans op besmetting aanzienlijk.

image

“ Mijn verwachting is dat het aantal fysieke klachten bij mensen die met deze methode werken flink omlaag gaat.”

Joris van der Wiel, Vital People

Schermafbeelding 2020-03-26 om 10.30.46

“Blije schoonmakers en blije klanten in al onze trappenhuizen.”

Abdel Hafid, ABM de Schoonmaakspecialist

Schermafbeelding 2020-05-06 om 13.27.58

“Onze mensen werken zonder klachten en met veel plezier.”

Ina van de Heuvel, Nivo Groningen

image

“Mensen hebben meer eer van hun werk, want de kwaliteit van de schoonmaak gaat omhoog.”

Ronald van de Bilt, De Kroon

mop-al-jaren-mee-Theo

"Ik werk al ruim 4 jaar met deze mop. Dat noem ik nou duurzaam."

 

Theo Zonneveld, Vastenburg