Voor Jeroen Jobse, samen met zijn broer eigenaar van Job Procleaning, is het heel eenvoudig: “Onze medewerkers doen het belangrijkste werk. Als zij prettig kunnen werken, levert dat het beste resultaat op.” Daarom heeft hij gekozen voor Smart Cleaning van Crohill.

Maximaal resultaat door afstemming per locatie
Job Procleaning heeft Smart Cleaning voor het eerst ingezet bij een offerte voor een kinderdagverblijf met tien vestigingen. “Ook daar waren ze overtuigd van de uitgangspunten: minder belastend, maar de beste kwaliteit.” Nadat ze de opdracht hadden verworven hebben ze samen met Crohill per locaties de methodes van Smart Cleaning afgestemd. Eerst heeft Crohill alle medewerkers van Job Procleaning tegelijk uitleg gegeven en daarna op de locaties nog een keer.

Jeroen: “Heel prettig.” Zo weten we zeker dat de methodes op de juiste manier toegepast worden en halen we het maximale haalbare resultaat.” En dat merken ze: “Onze opdrachtgever is blij en we horen ook vaak dat de ouders van de kinderen heel erg tevreden zijn.”

Voor Job Procleaning reden om Smart Cleaning op al hun projecten in te zetten. “Omdat de methodes van Smart Cleaning per project worden afgestemd, kun je het voor elke opdracht inzetten.” Ze passen Smart Cleaning nu ook toe in de industriële sector, bij woningbouwverenigingen, scholen, kantoren en zorginstellingen. “We zien overal de kwaliteit stijgen, maar minstens zo belangrijk: het werkplezier ook.”

Jeroen Jobse, Job Procleaning
U kunt dit artikel ook op Clean Totaal lezen