Per 1 januari 2018 is het verkoopteam van Crohill uitgebreid. Raymond Borghoff vult het team aan als verkoopadviseur. Borghoff is verantwoordelijk voor de regio midden-Nederland.

Crohill-directeur Pim Hilgerdenaar is blij met de komst van Borghoff: “Raymond heeft van oorsprong een andere achtergrond (ICT en digitalisering) maar kwam er na drie jaar achter dat dit niet was wat hij zocht. Hij is enthousiast, gaat voor kwaliteit en denkt mee met de klant.”

De nieuwe verkoopadviseur is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: “Op een proefdag leerde ik Smart Cleaning van Crohill kennen en raakte ik enthousiast. De focus op kwaliteit en ondersteuning in de praktijk waren voor mij de doorslag. Mijn kijk op schoonmaakland is in positieve zin veranderd en ik krijg er enorm veel energie van!”

Raymond Borghoff, Crohill BV
Lees het hele artikel op Clean Totaal