80 Crohill Smart Cleaning-werkwagens ontzorgen Twentse zorginstelling

//80 Crohill Smart Cleaning-werkwagens ontzorgen Twentse zorginstelling

80 Crohill Smart Cleaning-werkwagens ontzorgen Twentse zorginstelling

“Alle werkwagens zijn custom made ingepakt volgens de wensen van onze opdrachtgever. Ze staan klaar om geleverd te worden naar de verschillende locaties van een zorginstelling in Twente. Daar gaat vanaf maandag 2 oktober met de Crohill methodieken gewerkt worden”, schrijft Wibo Brouwer, account manager van Crohill op LinkedIn.

Smart Cleaning is de nieuwste innovatie in de professionele schoonmaakbranche. De methode werkt lichter, sneller, schoner en is duurzaam dankzij de slimme combinatie van chemie en moppen. “De Smart werkwagens ondersteunen onze methodes. Als u de moppen kunt wassen op locatie, kiest u een andere wagen dan wanneer u geen wasgelegenheid heeft. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Met de Smart productkiezer ziet u in één oogopslag wat bij wat hoort. Deze kunt u bij ons opvragen“, legt Pim Hilgerdenaar, directeur van Crohill, uit.

Wat u verder moet weten over de Smart-werkwagens van Crohill? Het frame is gemaakt van roestvrijstaal en gaat 20 tot 30 jaar mee. De Smart-werkwagen is recyclebaar en makkelijk om te bouwen tot een ander model. “Kortom, een duurzame werkwagen, die we ook volgens lean and green-beleid op de werkplek brengen“, besluit Hilgerdenaar.

Lees meer op schoonmaakjournaal.nl
2017-10-18T14:00:27+00:00 oktober 1 2017|Nieuws|