Smart Cleaning: de handelingen van de schoonmaker centraal

Als mensen prettiger kunnen werken, wordt het resultaat beter. Daarom zijn we bij de ontwikkeling van Smart Cleaning uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bestaan uit moppen, handtools en werkwagens die we per situatie aanpassen en aanvullen met de beste chemie. Het werk wordt voor schoonmakers lichter omdat ze met minder belasting kunnen bewegen. Ze komen veel makkelijker op de moeilijkste plekjes en zijn sneller klaar, waardoor ze minder hoeven te haasten en de resultaten zichtbaar beter worden.

Elke werkgever wil een goede werkgever zijn. Met Smart Cleaning doet iedere schoonmaakmedewerker z’n werk met plezier en zijn de resultaten beter dan ooit. Blije werknemers en tevreden opdrachtgevers, dat is pas rendement.

Iedereen geniet van een beter resultaat

Ieder mens wil in een schone omgeving leven. Niemand wil urinelucht ruiken, zwarte voegen en doffe vloeren zien of emmers water en natte trappenhuizen aantreffen. Allemaal werken we graag aan schone bureaus of schooltafels zonder lijm- en etensresten en vette vingers op deuren en glazen puien geven ook een onhygiënisch gevoel. Bij Smart Cleaning stemmen we de hulpmiddelen en de schoonmaakmiddelen af op de specifieke situatie. Daarom kunnen we garanderen dat het beter schoon wordt dan u bent gewend. We kiezen bovendien voor schoonmaakmiddelen die minder belastend zijn voor het milieu. Kortom: medewerkers, opdrachtgevers, eindgebruikers en planeet, iedereen is beter af met Smart Cleaning.

Elk gebouw schoner met Smart Cleaning

Of u nu een sporthal moet schoonmaken, een sanitaire ruimte, een school of een kantoorruimte: elk gebouw wordt beter schoon met Smart Cleaning. We komen bij u op de werkvloer en bekijken welke methode het beste voor u werkt.

Smart methodes passen we per opdracht aan, het resultaat dat we bieden is altijd hetzelfde: een blijvend schone ruimte.

Smart Cleaning voor elke branche
Smart Cleaning voor iedere branche
Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar Smart Cleaning?

We vertellen u er graag alles over.
Neem contact op