Smart Cleaning maakt overal sneller schoon

/Smart Cleaning maakt overal sneller schoon
Smart Cleaning maakt overal sneller schoon 2018-11-07T16:38:12+00:00

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes die zijn afgestemd op de specifieke problematiek van de branche of locatie. Of u nu directeur, facilitair manager, rayonmanager of inkoper bent van een schoonmaakbedrijf, ongetwijfeld kent u de problemen die spelen in de schoonmaak.

Op de vloer een zwarte waas en zwarte voegen. In het trappenhuis klagen bewoners over emmers met vuil water en slipgevaar. In de toiletgroepen hangt een urinestank die maar niet verdwijnt en rondom de kranen is kalkopbouw. Op (glazen) deuren zien we vingertasten en op schooltafels zitten lijm resten en potloodstrepen die zich maar met veel tijd en moeite laten verwijderen. Bovendien zijn veel plekken die moeten worden schoongemaakt lastig te bereiken en hebben schoonmakers regelmatig last van allerlei lichamelijke klachten. De werkdruk ligt hoog omdat er niet voldoende tijd is om alle werkzaamheden goed uit te voeren.

Dit moet anders vinden wij en daarom heeft Crohill Smart Cleaning ontwikkeld.

Smart Cleaning: lichter, sneller en schoner

Smart Cleaning is zo succesvol omdat het is afgestemd op de dagelijkse praktijk van de schoonmaak. Onze Smart methodes bestaan uit een compleet systeem van moppen, pads, doeken, werkwagens en chemie. De uitstekende resultaten komen door de combinatie van hoogwaardige chemie en sterk absorberende moppen. Onze klanten ervaren dat Smart Cleaning lichter, sneller en schoner werkt en ook nog eens duurzaam is.

Smart Cleaning is overal toepasbaar

Smart Cleaning kunt u toepassen in elke ruimte. Crohill ondersteunt u bij het kiezen van de Smart methode die het beste aansluit bij uw project.
Onze adviseurs staan samen met u op de werkvloer en bekijken welke oplossing het beste voor u werkt.  Het resultaat is altijd hetzelfde namelijk blijvend schone ruimtes. Dit geldt voor vloeren, trappenhuizen, sanitaire ruimtes en interieur in elke branche.

Smart Cleaning voor elke branche
Smart Cleaning voor iedere branche
Neem contact op

Benieuwd hoe Smart Cleaning uw organisatie kan helpen?

Crohill vertelt u er graag meer over.
Neem contact op