Smart Cleaning maakt overal sneller schoon

/Smart Cleaning maakt overal sneller schoon
Smart Cleaning maakt overal sneller schoon 2018-05-08T14:16:12+00:00

Of u nu eigenaar, directeur van een schoonmaakbedrijf bent of facilitair manager, rayonmanager of inkoper. Iedereen die in de schoonmaak werkzaam is loopt tegen dezelfde problemen aan. Dit moet anders vinden wij. Daarom heeft Crohill Smart Cleaning ontwikkeld.

Een vuilwaas op de vloer en zwarte voegen. Klagende bewoners over emmers vuil water in het trappenhuis en slipgevaar. In de toiletgroepen hangt een urinestank die maar niet verdwijnt en rondom de kranen is kalkopbouw. Vingertasten op (glazen) deuren en lijm resten en potloodstrepen op schooltafels laten zich met veel tijd en moeite verwijderen. Veel plekken die moeten worden schoongemaakt zijn lastig te bereiken. Veel schoonmakers hebben last van allerlei lichamelijke klachten. De werkdruk is hoog, want er is niet genoeg tijd om alle werkzaamheden goed uit te voeren.

Smart Cleaning is de oplossing.

Smart Cleaning: lichter, sneller en schoner

Smart Cleaning is zo succesvol omdat het is afgestemd op de dagelijkse praktijk van de schoonmaak. Onze Smart methodes bestaan uit een compleet systeem van moppen, pads, doeken, werkwagens en chemie. De uitstekende resultaten komen door de combinatie van hoogwaardige chemie en sterk absorberende moppen. Onze klanten ervaren dat Smart Cleaning lichter, sneller en schoner werkt en ook nog eens duurzaam is.

Smart Cleaning is overal toepasbaar

Smart Cleaning kunt u toepassen in elke ruimte. Crohill ondersteunt u bij het kiezen van de Smart methode die het beste aansluit bij uw project.
Onze adviseurs staan samen met u op de werkvloer en bekijken welke oplossing het beste voor u werkt.  Het resultaat is altijd hetzelfde namelijk blijvend schone ruimtes. Dit geldt voor vloeren, trappenhuizen, sanitaire ruimtes en interieur in elke branche.

Smart Cleaning voor elke branche
Smart Cleaning voor iedere branche
Neem contact op

Benieuwd hoe Smart Cleaning uw organisatie kan helpen?

Crohill vertelt u er graag meer over.
Neem contact op