Als mensen structureel te weinig tijd hebben om hun werk te doen, of als het werk altijd te zwaar is, gaan ze gebukt onder werkdruk. Dat gaat ten koste van hun gezondheid, het leidt tot vermoeidheid en stress en soms tot ziekteverzuim. Dat is in de eerste plaats vervelend voor de werknemer, maar het is ook lastig voor u: u wilt wel de afspraken met uw opdrachtgever nakomen. Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter en geeft zichtbaar een beter resultaat. De schoonmaker doet z’n werk met veel meer plezier en ervaart geen werkdruk.In bijgaand filmpje ziet u hoe u met Smart Cleaning de werkdruk kunt verlichten op bijvoorbeeld een school.

Praktijkvoorbeeld werkdrukverlichting

De rayonmanager van een schoonmaakbedrijf is veel tijd kwijt met het afhandelen van klachten. Omdat zijn bedrijf te krap heeft ingeschreven, kan hij niet de gewenste kwaliteit leveren.Het bedrijf zet een onderdeel van Smart Cleaning in, Stair-Well. De opbouw van vuil vermindert, de trappen worden lichter en schoner, de schoonmakers lopen niet meer op hun tenen en de klachten verdwijnen.

  • Pand schoonhouden binnen ingeschreven aantal uren
  • Kwaliteit wordt gehaald
  • Geen klachtenafhandeling meer door rayonmanager ( gemiddeld 2 uur p/w)
  • Minder periodiek werk door constante kwaliteit

Graag laten we onze klanten aan het woord

Onze schoonmakers willen niet meer terug naar de traditionele schoonmaakmethodes nu ze werken met de Stair-Well methode. Het mopsysteem belast lichamelijk minder, waardoor de schoonmakers niet meer moe zijn aan het einde van de dag. Het gebruik van de nevelpomp in plaats van een mopemmer zorgt er daarnaast voor dat ze altijd met schoon water werken. En dat scheelt klachten van mensen die zien dat het water in de mopemmer zwart is na het schoonmaken van slechts enkele traptreden. Ook zijn de schoonmakers verbaasd over hoe schoon het wordt met dit systeem. Al met al kunnen we echt zeggen dat de schoonmakers blijer zijn, tevreden. Het werk is lichter geworden én ze krijgen meer waardering. Wie wil dat nou niet?
Abdel Hafid ABM de SchoonmakerAbdel Hafid, Directeur, ABM de schoonmaakspecialist
Contact opnemen

Ook werkdruk verlichten?

We adviseren u graag hoe u de werkdruk kan verlichten met onze schoonmaakmethodes.
Contact opnemen