Werkdrukverlichting in schoonmaken door Smart Cleaning

//Werkdrukverlichting in schoonmaken door Smart Cleaning
Werkdrukverlichting in schoonmaken door Smart Cleaning 2018-03-19T13:37:55+00:00

Waarom is werkdrukverlichting belangrijk? Als je structureel te weinig tijd hebt om je werk te doen of je werk te zwaar is, dan heb je last van te hoge werkdruk. Te hoge werkdruk kan leiden tot vermoeidheid, gezondheidsklachten en de kwaliteit van het werk kan er fors onder leiden. Smart Cleaning is ontwikkeld om werkdruk in schoonmaken te verlichten; voor de schoonmaker, de direct leidinggevende én het management.

Als u wilt zien hoe we werkdruk kunnen verlichten in bijvoorbeeld scholen, kijkt u dan naar het filmpje. Of lees verder voor de ervaringen van onze klanten.

Praktijkcase werkdrukverlichting

Een schoonmaakbedrijf heeft te krap ingeschreven bij een flatgebouw van 10 hoog en ontvangt wekelijks gemiddeld twee klachten over de kwaliteit van de trappenhuizen. De rayonmanager is veel extra tijd kwijt om deze klant tevreden te houden.

Het schoonmaakbedrijf zet Stair-Well ( onderdeel van Smart Cleaning) in om de kwaliteit te verhogen en de werkdruk te verlichten. De opbouw van de vervuiling vermindert en de betonnen trappen worden steeds lichter en schoner.

  • Pand schoonhouden binnen ingeschreven aantal uren

  • Kwaliteit wordt gehaald

  • Geen klachtenafhandeling meer door rayonmanager ( gemiddeld 2 uur p/w)

  • Minder periodiek werk door constante kwaliteit

Onze klanten zeggen het zo

Onze schoonmakers willen niet meer terug naar de traditionele schoonmaakmethodes nu ze werken met de Stair-Well methode. Het mopsysteem belast lichamelijk minder, waardoor de schoonmakers niet meer moe zijn aan het einde van de dag. Het gebruik van de nevelpomp in plaats van een mopemmer zorgt er daarnaast voor dat ze altijd met schoon water werken. En dat scheelt klachten van mensen die zien dat het water in de mopemmer zwart is na het schoonmaken van slechts enkele traptreden. Ook zijn de schoonmakers verbaasd over hoe schoon het wordt met dit systeem. Al met al kunnen we echt zeggen dat de schoonmakers blijer zijn, tevreden. Het werk is lichter geworden én ze krijgen meer waardering. Wie wil dat nou niet?

Abdel Hafid ABM de SchoonmakerAbdel Hafid, Directeur, ABM de schoonmaakspecialist
Contact opnemen

Ook werkdruk verlichten?

We adviseren u graag hoe u de werkdruk kan verlichten met onze schoonmaakmethodes.
Contact opnemen