Een schone onderwijs-omgeving.

We vinden het allemaal belangrijk dat kinderen in een veilige en schone omgeving opgroeien en leren. En we willen graag dat docenten en medewerkers in een prettige omgeving hun werk kunnen doen. Tegelijkertijd zien we dat er op scholen en kinderdagverblijven weinig tijd is om goed schoon te maken.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek binnen het onderwijs hebben we de Smart methode voor scholen.

Ook een schonere onderwijsomgeving binnen de beschikbare tijd?

Wilt u weten wat Smart Cleaning voor u kan betekenen? Neem dan even contact op.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0935_RGB

Smart Cleaning onderwijs.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0935_RGB

Altijd schone vloeren, schone tafeltjes en schoon sanitair

Ergonomisch beter voor de schoonmaker

Minder werkdruk bij zowel resultaatgericht als prestatiegericht contract

Bedacht voor, door en met mensen

Bij Smart Cleaning kijken we goed naar de handelingen die een schoonmaker doet. Afhankelijk van de situatie en problematiek kijken we wat de beste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen voor de betreffende school of opvang is. Zo maken we het werk makkelijker en sneller en wordt het nog schoner ook. En uiteraard kijken we hoe we dat zo duurzaam mogelijk kunnen doen.

Smart Cleaning zorgt voor een gezonde en schone plek voor de leerlingen en leerkrachten en maakt het werk voor de schoonmakers prettiger. Smart Cleaning is dus beter voor iedereen.

Desinfectie op scholen.

Schermafbeelding 2020-05-05 om 17.27.26

Ziek worden is vervelend. Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat de meeste virussen diarree en oogontsteking veroorzaken. Het gebeurt regelmatig dat een virus of bacterie zich op school of het kinderdagverblijf verspreidt, waarbij de openbare toiletten bekend staan als grootste besmettingshaard. 

Schoonmaken en desinfecteren in één beweging
Met de juiste desinfectie kunnen virussen en bacteriën worden gedood. Desinfecteren betekent vaak een extra handeling, maar dat hoeft niet. Met Smart Cleaning gebeurt schoonmaken en desinfecteren in dezelfde handeling. Als u dagelijks de sanitaire ruimtes, de vloeren en de grotere oppervlaktes goed schoonmaakt en desinfecteert en de handen schoonmaakt met handdesinfectant, verkleint u de kans op besmetting aanzienlijk. Zo voorkomt u een ziektegolf en beschermt u leerlingen en leerkrachten tegen virussen en bacteriën.

Schermafbeelding 2020-05-05 om 17.27.26