Hoe maak je nou eigenlijk een sportschool schoon?

Bij Crohill staan we vaak op de werkvloer. Daardoor kennen we de problematiek waar schoonmakers tegen aan lopen en weten we vaak ook hoe we het kunnen oplossen. De afgelopen twee jaar hebben we bij Crohill een schoonmaakmethode ontwikkelt voor de sportschool. Inmiddels gebruiken Basic-Fit en SportCity deze methode. Daar ben ik best trots op! En in dit expertblog wil ik jullie graag vertellen over onze ervaring met sportscholen.

Want als hygiëne ergens belangrijk is, dan is het wel in de sportschool.

Een schone spiegel in de sportschool

Je ziet veel spiegels in sportscholen omdat sporters dan kunnen zien of ze een oefening goed uitvoeren. Voor een frisse uitstraling van de sportschool is het wel lekker dat die spiegels schoon zijn. Met de Ultra Glasspray en de Crohill combimop krijg je ze vetvrij en streeploos schoon. Eén keer sprayen op de Crohill combimop en deze over de spiegel halen. Je zult zien: streeploos schoon!

Sporten in schone lucht

Het stofniveau is vaak best hoog in sportscholen. Dit dwingt de airco, vol met stof, extra hard te werken. Dat verhoogt niet alleen het energieverbruik, maar beïnvloedt ook de luchtkwaliteit. Met de Crohill flexiduster op steel verwijder je het stof echt. De flexiduster houdt stof vast in plaats van het te verplaatsen. Je haalt het echt weg en voorkomt zo dat de stof alsnog neerdaalt op bijvoorbeeld de apparaten. Zonder dat je stellages moet plaatsen of op ladders moet werken.

Schonere doucheruimtes zonder kalkaanslag en vieze voegen

Douches worden veel gebruikt en dat leidt tot roodbruine voegen, kalkaanslag en gladde vloeren. Gelukkig hebben we snelle en doeltreffende producten om dit aan te pakken. Door te werken met een schuimende ontvetter worden de wanden weer schoon en de vloer niet meer glad. En met een goede ontkalker pakken we de kalk aan.

Een schone vloer in de sportschool

Vaak zie je zweetplekken, haren en stof op de vloeren. Met de Crohill speedmop kunnen we de lange gangen en vloeren in de leszalen snel en grondig schoonmaken. Ook onder de fitnessapparaten werkt de Crohill Speedmop fantastisch. Op de gladde vloeren wissen en moppen we in 1 handeling, waardoor je supersnel bent. Met de Crohill tabs maken we de vervuiling los en die losgemaakte vervuiling wordt geabsorbeerd door Crohill speedmop. En zo wordt de vloer echt goed schoon.

 

Bedankt voor het lezen van mijn eerste expertblog over sportscholen. Ik hoop dat het jullie helpt. Als je nog vragen hebt over oplossingen, of als je meer wilt weten over onze methodes, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Tot de volgende keer!

 

Groetjes, Wibo

< Terug naar overzicht