Minder belastend, meer financieel rendement

image

Slimmer Schoon is goed voor jouw medewerkers en ook goed voor jou. Doordat het werk lichter wordt, neemt het aantal lichamelijk klachten bij schoonmakers, en daarmee het ziekteverzuim, af. Bovendien wordt er sneller gewerkt, waardoor je minder uren hoeft in te zetten of uren op een andere manier kunt in zetten waardoor de werkdruk bij uw medewerkers afneemt.

Omdat we de methodes, hulpmaterialen en schoonmaakmiddelen per project afstemmen wordt het resultaat beter. Onze moppen en doeken gaan langer mee en ze verwijderen vuil, in plaats van het te verplaatsen waardoor een ruimte schoner wordt en deze minder vaak gereinigd hoeft te worden. Schoonmakers werken efficiënter en je bespaart schoonmaakmiddelen en tijd.

Wil je weten wat Slimmer Schoon je kan opleveren?

Graag denken we met je mee én laten we je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Het rendement op een rijtje

Slimmer Schoon levert je dus niet alleen beter financieel rendement op, het levert je ook ook nog tevreden klanten op en minstens zo belangrijk: blije werknemers die met plezier hun werk doen.

Tijdwinst

Tijdwinst gemiddeld ca. 20%

Extra interessant bij resultaatgerichte contracten

Kans op omzetverhoging door scherper inschrijven bij aanbestedingen

Inzet tijdwinst voor extra werkzaamheden buiten contract

Kwaliteit

Hogere kwaliteit; dagelijks wissen en moppen

Minder klachten; daling verborgen kosten

Werkdruk

Vereenvoudiging van de werkzaamheden/handelingen

Ergonomische tools

Lagere werkdruk; invloed op ziekteverzuim

image

Ergonomen zijn enthousiast

De ergonomen van Vital People, een organisatie die zich richt op preventieve zorg in bijvoorbeeld de schoonmaakbranche, hebben Slimmer Schoon getest en zijn erg enthousiast over deze ergonomische schoonmaakmethodes van Crohill.

Prettiger werken

Minder werkdruk

Schoon binnen de tijd

Schone vloeren, interieur, keuken en sanitair

Minder belastend

Graag laten we onze klanten aan het woord

Cello is een zorginstelling met zo’n 1700 cliënten, intern en extern. Ons team is verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene ruimtes binnen Cello. Op advies van een ander schoonmaakbedrijf kwam ik bij Crohill terecht. We zijn erg enthousiast over de Smart Handtool. Deze is zo eenvoudig dat zowel begeleiders als cliënten ermee overweg kunnen. Smart Cleaning zorgt voor een vermindering van de fysieke belasting. We merken dat vooral bij de medewerkers die langer in dienst zijn: ze liepen aan tegen rugklachten, slijmbeursontstekingen of het carpaal tunnel syndroom. Een operatie daarvan kost per hand zes weken hersteltijd. Met Smart gaan deze zaken en daarmee gepaard langdurig ziekteverzuim tot het verleden behoren. Voor grote organisaties is dat echt een financieel voordeel. Terwijl de werkdruk zo verlaagd wordt, stijgt de kwaliteit van het schoonmaakwerk gigantisch.

Gert-Jan Mostertman

Onze medewerkers hadden altijd moeite om alles op tijd goed schoon te krijgen. De tafeltjes, de vloeren, de sanitaire ruimtes en de trappenhuizen. Sinds we de Smart 2 in 1 methode gebruiken lukt het wel. Doordat je tegelijkertijd droog en nat kunt reinigen en zo twee handelingen in een combineert, besparen we veel tijd. Doordat de mop veel beter absorbeert, verwijderen we meer vuil van de vloer en zijn we sneller klaar. Onze medewerkers hebben er veel meer lol in en we leveren nu echt de beste kwaliteit. Het resultaat is zo zelfs goed dat we minder periodiek onderhoud hebben.

Gert-Jan Mostertman

Operationeel directeur, Care Dienstengroep