Het is nog een hele kunst voor schoonmakers om sportaccommodaties en zwembaden schoon te houden. Het zijn complexen die intensief worden gebruikt, de vervuiling is divers en de tijd om het werk goed te doen ontbreekt vaak.

Sportaccommodaties zijn vaak lastig om schoon te maken. De vloeren zijn smoezelig en glad. Er ligt modder, gras en ander los vuil op de vloer. Er hangt een urinestank in de toiletten, in de doucheruimtes tref je kalkaanslag en huidvetten aan en bij kitranden ontstaan schimmels. Rond de pootjes van kleedruimtes en banken verzamelen zich haren en stof. En er is sprake van algaanslag en soms zelfs roestplekken.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek binnen zwembaden of sporthallen hebben we de Smart methode voor sportaccommodaties.

sportaccommodatie en zwembad slimmer schoon met Smart Cleaning

Schoonmaak problematiek sportaccommodaties en zwembaden

Bij Smart Cleaning gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Per project stemmen we de juiste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Zo maken we het werk lichter voor schoonmakers, is het sneller gedaan en wordt het beter schoon. Of het nu om een sporthal, een gymzaal, kleedkamers van sportverenigingen of de vloeren en wanden van een zwembad gaat.

Speciaal voor grotere oppervlakten zoals gymzalen en sportvloeren hebben we de speedmop ontwikkeld. Die is extra breed zodat schoonmakers snel meters kunnen maken. De resultaten zijn zo goed dat veel klanten geen schrob- of zuigmachine meer hoeven te gebruiken.

Meer over Smart Cleaning
  • Lichter en prettiger werken voor de schoonmakers

  • Veiliger voor gebruikers, geen gladde vloeren

  • Stof en haren verwijderen in plaats van verplaatsen

  • Schone voegen en geen kalkaanslag doucheruimtes

  • Schone vloeren, kleedkamers en doucheruimtes

  • Frisse toiletruimtes

Desinfectie voor zwembaden en sportaccommodaties

Zwembaden en sportaccommodaties worden intensief gebruikt. Vieze vloeren in zwembaden, kleedkamers, douches en gymzalen is een veel voorkomende oorzaak van infecties zoals voetschimmel en eczeem. Door slim te reinigen kunnen we de omgeving desinfecteren en de kans op besmetting aanzienlijk verkleinen. We reinigen en desinfecteren in dezelfde beweging, dus het kan zonder extra inspanning.

Demo aanvragen

Ook prettige en schone sportomgeving met minder inspanning?

We laten u graag zien hoe u met Smart Cleaning een sportaccommodatie of zwembad beter schoon krijgt, met minder inspanning. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.  
Demo aanvragen