Iedereen komt liever in een schone en frisse winkel. En elke winkel stelt weer andere eisen aan de schoonmaker. Ondanks dat alle winkels anders zijn, zien we vaak dezelfde uitdagingen terugkomen. De vloeren zijn flink vervuild doordat er veel mensen in en uit lopen en er ligt veel stof. Het gebied rond de kassa’s en counters is vies en vettig. En de spiegelwanden, de glazen pui en het seperatieglas zitten onder de vingertasten.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek binnen winkels hebben we de Smart methode retail.

schonere winkel

Smart Cleaning voor schone winkels

Bij Smart Cleaning gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Per project of situatie stellen we de juiste mix van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen samen. Daarom komen we eerst ter plekke kijken wat de specifieke eisen zijn. Zo zorgen we ervoor dat het werk voor schoonmakers lichter wordt, het werk sneller gedaan is en het resultaat beter is. Of u nou een kledingwinkel, een foodstore of warenhuis heeft.

Meer over Smart Cleaning
  • Lichter werken voor de schoonmakers

  • Structureel minder stof

  • Glazen wanden en spiegels streeploos schoon

  • Counters en kassaomgeving netjes en schoon

  • Een prettige en schone winkelervaring

Demo aanvragen

Ook een prettige en schone winkelervaring aanbieden?

We komen graag laten zien wat het voordeel van Smart Cleaning voor uw schoonmakers, personeel en klanten is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.
Demo aanvragen