Schoonmakers van vakantiehuisjes staan vaak voor een pittige uitdaging: tijdens de wisseltijd hebben ze maar beperkt de tijd om de hele accommodatie grondig schoon te maken, maar de eisen zijn hoog. Een vakantievierder wil in een schoon huisje dat bovendien fris ruikt. Als het niet aan de hoge eisen voldoet, krijgt de eigenaar klachten of een slechte recensie van de gast, met alle gevolgen van dien.

We hebben ervaring met vakantiehuisjes en hebben diverse problemen voorbij zien komen. Een vettige keuken, smerige vloeren, een muffe lucht, stof en spinrag in de woonkamer, kalkaanslag en haren in de badkamer, vingertasten in de keuken en op tafel en een urinestank in de toiletten komen vaak voor. Dat moet allemaal in de beperkte tijd van de schoonmaker worden opgelost.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek in vakantiehuisjes hebben we de Smart methode voor recreatie.

Vakantie huisjes schoon met Smart Cleaning

Smart Cleaning voor vakantiehuisjes

Bij Smart Cleaning gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Per project of situatie stemmen we de juiste mix van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Zo maken we het werk voor schoonmakers lichter, is het sneller gedaan en is het resultaat veel beter. En weten we zeker dat het schoon is binnen de beperkte tijd zonder dat de werkdruk voor de schoonmaker toeneemt.

Meer over Smart Cleaning
  • Werkdruk omlaag voor schoonmakers

  • Kwaliteit schoonmaakwerk omhoog

  • Nooit meer urinestank

  • Minder kans op infecties

  • Schone vloeren, interieur, keuken en sanitair

  • Tevreden gasten

Desinfectie in vakantiehuisjes

Bezoekers van vakantiehuisjes weten nooit wie er voor hun van de accommodatie gebruik heeft gemaakt. Het is een geruststellend idee dat het huisje (en met name het sanitair) goed gedesinfecteerd is, zodat alle bacteriën gedood zijn en de kans op eventuele besmetting is geminimaliseerd. Door in één handeling te reinigen en te desinfecteren, biedt u gasten die geruststelling zonder dat het u extra tijd of moeite kost.

Contact

Ook schonere vakantiehuisjes binnen de wisseltijd?

We komen graag langs om in de praktijk te laten zien wat het voordeel van Smart Cleaning voor uw medewerkers en gasten is. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.
Contact