Hogere kwaliteit in schoonmaken dankzij Smart Cleaning

//Hogere kwaliteit in schoonmaken dankzij Smart Cleaning
Hogere kwaliteit in schoonmaken dankzij Smart Cleaning 2018-03-19T13:37:08+00:00

Hoe we weten dat de kwaliteit en waardering van het schoonmaakwerk omhoog gaat door Smart Cleaning? Onze klanten ervaren tijdens hun dagelijkse controles (VSR-DKS) dat methode-, en periodieke fouten dankzij Smart Cleaning niet of nauwelijks meer voorkomen. Klachten zijn er ook bijna niet meer. Hieronder kunt u de ervaringen lezen van onze klanten.

Kortom, u behaalt een hogere kwaliteit met Smart Cleaning door:

  • Minder tot geen methodefouten

  • Vuilwaas verdwijnt

  • Geen kalkaanslag meer

Onze klanten zeggen het zo

Crohill is een vernieuwend bedrijf, ze denken in concepten en dat spreekt me aan. Daarmee onderscheiden ze zich echt van de rest van de leveranciers. Met de methodes van Crohill wordt de kwaliteit van het schoonmaakwerk beter én werken we sneller. Zowel onze schoonmakers als onze klanten merken dat het resultaat beter is.

Ronald van de Bilt De KroonRonald van de Bilt, Directeur, De Kroon

We staan in onze regio bekend als een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf en de producten van Crohill helpen het imago van Vastenburg hoog te houden. Sinds we met Crohill samenwerken is de overall waardering van onze klanten voor onze schoonmaakwerkzaamheden gestegen van een 7 naar een 8. Met dezelfde inspanning en zonder dat de klant meer betaalt. Je bent wel gek als je dat laat liggen.

Gerard Buis, Directeur, Schoonmaakbedrijf Vastenburg

Op een school in Apeldoorn maken we de ene helft van de school met de methodes van Crohill schoon en de andere helft met de traditionele microvezel doeken. Het resultaat? Met Smart 2 in 1 wordt het niet alleen schoner, maar blíjft het ook schoner. De tijdswinst is ook duidelijk merkbaar. We testen ook de klantbeleving en die is, vooral op het toilet, verbeterd. Dat komt met name door de geur: het is niet alleen schoner, het ruikt nu ook schoner.

Michael Pool - CSUMichael Pool, Districtsmanager, CSU
Contact opnemen

Wilt u een hogere kwaliteit bereiken op vloeren, in trappenhuis, sanitair of interieur?

Graag laten we u op locatie zien hoe u met onze methodes bestaande resultaten kunt verbeteren.
Contact opnemen