Als schoonmaakbedrijf is het niet altijd even gemakkelijk om u te onderscheiden in de markt. Hoe kunt u de meerwaarde die u heeft overbrengen op uw eindklant? We begrijpen dat dit soms lastig kan zijn en daarom ondersteunen we onze klanten die voor Smart Cleaning hebben gekozen óók op het gebied van aanbestedingen en marketing.  Een aantal van onze klanten heeft hier al succes mee. Bent u de volgende?

Hieronder leest u welke ondersteuning wij u kunnen bieden én welke successen onze klanten al behaald hebben.

management informatie

Aanbestedingen winnen door in te schrijven met Smart Cleaning

Elke aanbesteding is anders en worden er andere zaken verlangd van de inschrijvende partij. Ook de puntentelling per onderdeel varieert per aanbesteding. Bij de ene aanbesteding gaat het vooral om kwaliteit en ergonomie, terwijl bij de andere juist wordt gekozen voor de economisch voordeligste aanbieding of Best Value Procurement. Bij al deze aanbestedingen biedt Smart Cleaning duidelijke voordelen.

Smart Cleaning verzekert uw toekomstige klant van een constant hoge kwaliteit.  Als er punten gegeven worden voor innovatie bent u ook met Smart Cleaning uw concullega’s te smart af. Ook als het draait om de prijs, bent u met de tijdwinst die behaald wordt de anderen te slim af. U kunt immers met hogere normen werken en daarna tekstueel beschrijven dat u hogere normen heeft én een hogere kwaliteit levert.

Wilt u ook vaker een aanbesteding winnen op basis van kwaliteit, vakmanschap, ergonomie en innovatie? Verschillende klanten zijn u al voor gegaan.

Heeft u ook behoefte aan Smart argumentatie?

Crohill helpt u graag met het winnen van aanbestedingen. Samen staan we sterker en zijn we succesvoller. Aan onze klanten stellen we argumentatie ter beschikking die u kunt gebruiken in uw aanbestedingen. De teksten die we hebben geformuleerd geven op krachtige wijze de voordelen van Smart Cleaning weer en sluiten vaak naadloos aan op de vraagstelling en de desbetreffende branche.

Wilt u deze ook ontvangen? Vraag om onze voorwaarden.

Mogelijkheden marketingondersteuning

We kunnen u op verschillende manieren met marketing acties ondersteunen. Op verzoek van Fris en Rein hebben we bijvoorbeeld het Stair-Well animatiefilmpje in hun eigen huisstijl gemaakt. Kijk hieronder voor het resultaat. Schoonmaakbedrijf Schilten wilde graag een leaflet van de Swiss Design dispenserlijn in hun huisstijl sanitaire hygiëne makkelijker te verkopen aan hun klanten. Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons. Als u aangeeft waar uw behoefte ligt, denken we graag met u mee.

Contact

Interesse in (marketing) ondersteuning

Wilt u ook ondersteund worden op het gebied van aanbestedingen of marketing? Neem dan contact met ons op.
Contact