De beste schoonmaakmachines en stofzuigers voor
het beste
resultaat.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_02-FEB-20_0820_ZWART_STOFZIJGER_FILTER_RGB

Als u goed wilt schoonmaken, zijn goede materialen belangrijk. Daarom hebben wij voor Numatic gekozen als vaste leverancier van schoonmaakmachines en stofzuigers. Zij leveren niet alleen de beste, maar ook de meeste duurzame stofzuigers. En net als wij zoeken zij ook altijd naar manieren om schoonmaken beter en duurzamer te maken. Samen hebben we de Ergo Stofzuiger ontwikkeld. Deze is alleen verkrijgbaar via Crohill.

Wilt u meer weten over
Numatic?

NUMATIC REFLO
NUMATIC REFLO

Numatic ERP 180 duurzame stofzuiger
Deze stofzuiger is voor 70% gemaakt van gerecycled plastic van de hoogste kwaliteit. De krachtige motor verbruikt tot 30% minder energie. De ERP 180 is dus veel goedkoper in het gebruik.

Numatic PPR Ergo stofzuiger
Deze ergonomische stofzuiger heeft een in hoogte verstelbare stofzuigerbuis. Daardoor voorkomt u met deze stofzuiger eerder dat uw medewerkers tijdens het schoonmaken een verkeerde houding aannemen.

Numatic
TGB-4045 Schrob-
zuigmachine.

903607-TGB4045-VZ

Deze schrobzuigmachine heeft zich al ruimschoots bewezen. Het chassis is voorzien van epoxy, de tanks zijn van polyform gemaakt, de zuigmond van aluminium en het borsteldek van structofoam. De twee 100Ahr gelbatterijen zorgen voor meer dan genoeg kracht. De schrobzuigmachine heeft een geïntegreerde lader en een batterij-indicator op de bedieningshendel. De industriële Twinflo’ zuigmotor en de 300 Watt-borstelmotor zorgen dat water goed wordt opgenomen en de vloer perfect schoon achterblijft. Uiteraard wordt de TGB-4045 geleverd met een uitgebreid assortiment aan borstels en pads.

903607-TGB4045-VZ

Numatic Serviceplan

Net als hun machines, is ook het serviceplan van Numatic zeer goed. Ook als u via Crohill een machine aanschaft, komt u er voor in aanmerking. 
Het Serviceplan houdt in:

2 jaar garantie

5 jaar geen voorrijkosten bij service

5 jaar geen arbeidsloon bij service

Historie en locatie zijn bij Numatic bekend

Gratis vervangende machine als reparatie op locatie niet mogelijk blijkt

Als u meer wilt weten helpt onze verkoopadviseur u graag verder.

Bent u nieuwsgierig geworden
naar Numatic?