Klanten blij door
betere
kwaliteit

https://youtu.be/88sb77FqZHU

Onze klanten merken dagelijks dat dankzij Slimmer Schoon de kwaliteit van het schoonmaakwerk omhoog gaat. Ze zien dat het goed schoon is, doordat er bijvoorbeeld geen vuilwaas meer achter blijft op de vloeren of kalkaanslag op de kranen. Bij controles merken ze dat er niet of nauwelijks nog periodieke- en methodefouten worden gemaakt. En misschien wel het mooiste bewijs: het aantal klachten neemt aanzienlijk af.

De voordelen

Minder tot geen methodefouten

Vuilwaas verdwijnt

Geen kalkaanslag meer

Wil je een hogere kwaliteit bereiken op vloeren, in trappenhuis, sanitair of interieur?

Graag laten we op locatie zien hoe je met onze methodes bestaande resultaten kunt verbeteren.

Graag laten we onze klanten aan het woord

image

We staan in onze regio bekend als een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf en de producten van Crohill helpen het imago van Vastenburg hoog te houden. Sinds we met Crohill samenwerken is de overall waardering van onze klanten voor onze schoonmaakwerkzaamheden gestegen van een 7 naar een 8. Met dezelfde inspanning en zonder dat de klant meer betaalt. Je bent wel gek als je dat laat liggen.

Gerard Buis

Directeur, Schoonmaakbedrijf Vastenburg
image

Crohill is een vernieuwend bedrijf, ze denken in concepten en dat spreekt me aan. Daarmee onderscheiden ze zich echt van de rest van de leveranciers. Met de methodes van Crohill wordt de kwaliteit van het schoonmaakwerk beter én werken we sneller. Zowel onze schoonmakers als onze klanten merken dat het resultaat beter is.

Ronald van de Bilt,

Directeur, De Kroon