De toplaag van een linoleum vloer slijt door regelmatig gebruik. De glans verdwijnt en er ontstaan krassen in het oppervlak. Vuil krijgt de kans om in de vloer te trekken. Het is tijd voor strippen en polymeren.

Problematiek

De problematiek bij het strippen en polymeren is zeer divers.

  • Polymeer die snel slijt

  • Er wordt te nat gewerkt

  • Weinig tijd

  • Oude lagen polymeer zijn niet verwijderd

  • Er moet vaak in de warme maanden gepolymeerd worden

Overzicht polymeren

Onze oplossing voor strippen en polymeren

Onze stripmethodes schelen u veel tijd. Voor de gezondheidszorg hebben een direct stipper, waarmee u kunt topstrippen zonder water.  Het grote voordeel is dat u niet hoeft te wachten tot de ruimte weer droog is, maar direct kunt beginnen met de polymeer te zetten. Onze top- en diepstripper werkt snel, omdat u niet hoeft na te spoelen en klamvochtig namoppen voldoende is. Bovendien zijn beide strippers veilig voor uw vloer.

Onze polymeren hebben een zeer hoge slijtvastheid. Dit komt omdat het gehalte aan vaste stoffen hoger is dan bij de meeste andere polymeren. Hierdoor blijft de polymeer langer goed zitten en heeft uw klant het hele jaar door een verzorgde en beschermde ( lees gesloten) vloer. Voor de gezondheidszorg hebben we polymeren in ons assortiment die bestand zijn tegen alcohol en desinfectiemiddelen. Jaarlijks worden er door onze klanten vele m² vloeren in de polymeer gezet.

  • Tijdwinst tussen de 15 en 50% per jaar

  • Volgende stripbeurt is één tot drie jaar uit te stellen

  • Geen water, dus geen droogtijden

  • Geen geluidsoverlast (want: geen waterzuigers)

  • Minder waterverbruik = minder belastend voor milieu

Onze klanten zeggen het zo

We zijn een klein bedrijf, maar wel echte specialisten op het gebied van vloeren. De kwaliteit van ons werk geeft ons mond-tot-mondreclame en zorgt voor nieuwe opdrachten. Daarom zetten we ook niet zomaar een nieuw product in bij onze klanten. We testen het eerst minimaal een jaar uit. Zo ook met Crohill’s Trigomat; deze polymeer is de beste van alle polymeren die we hebben getest. Nog steeds. We hebben gezien dat, ook bij intensief gebruik, de vloeren negentien maanden mooi blijven! Bij andere merken houdt het soms al na vier maanden op. Bij Crohill blijven ze verbeteren, maar ik vraag me echt af hoe dit product nog beter kan worden.”

Advies aanvragen

Advies strippen/polymeren

Graag komen we bij u op locatie om de vloer te beoordelen en een advies uit te brengen over strippen en polymeren
Advies aanvragen