Het hele jaar door een glanzende en gesloten vloer. Wie wil dat nu niet?

Dagelijks en periodiek onderhoud bepalen voor een groot gedeelte hoe lang uw vloer goed blijft.

Omdat niet elke vloer hetzelfde is, komen onze adviseurs bij u langs op locatie om de vloer en de werksituatie te beoordelen. Vervolgens bespreken zij met u de mogelijkheden voor het beste resultaat.

Crohill biedt met Smart Cleaning en onze strippers en polymeren een langdurige oplossing voor de problemen die u tegenkomt bij vloeronderhoud.

Problematiek

Op de vloer zit een vuilwaas en de voegen zijn zwart. Vuil en zand wordt versmeerd in plaat van verwijderd. De toplaag van een linoleum vloer slijt en er ontstaan krassen in het oppervlak. Vuil  trekt daarom makkelijk in de vloer  en is moeilijk te verwijderen.

Onze oplossingen voor vloeronderhoud

Praktijkcase

Eén van onze klanten maakt als schoonmaakbedrijf een huisartsenpost schoon. De harde vloeren moesten dagelijks gestofzuigd en gemopt. Dit kostte 2,5 uur per dag. De schoonmaakmedewerker maakt de vloeren nu schoon in 1 handeling met Smart 2 in 1 Basic en Blue Star.

  • Schonere vloeren
  • Tijdwinst is 1 uur per dag op een dagtaak van 2,5 uur

  • Tijdwinst op jaarbasis ( 48 weken) = 48 x 1 uur = 48 uur = 40%
  • Met deze tijdwinst doet het schoonmaakbedrijf nu extra dingen

  • De klant is zo tevreden dat die niet meer anders wil

Onze klanten zeggen het zo

De Smart 2 in 1 methode gebruiken we op trappenhuizen en op scholen om zo de beschikbare schoonmaakuren zo efficiënt mogelijk in te zetten. Doordat de Smart 2 in 1 methode droog én nat tegelijk reinigt en zo twee handelingen in één combineert ben je sneller klaar. Door het grote absorptievermogen van de mop gaat er ook nog eens zoveel extra vuil van de vloer af dat we meer tijd inlopen. De kwaliteit van het schoonmaken gaat omhoog, waardoor je het periodiek onderhoud kan uitstellen. We bieden nu een constante hogere kwaliteit. De Smart 2 in 1 methode past zo perfect in ons Care Clean Concept, speciaal gericht op schonere basisscholen.

Gert-Jan Mostertman, Operationeel directeur, Care Dienstengroep
Demo aanvragen

Praktijk demo vloeren

Graag komen we bij u op locatie om uw praktijksituatie te beoordelen en een advies uit te brengen welke methode u het beste kunt inzetten.
Demo aanvragen