Interieur schoonmaken kunt u dankzij Smart Cleaning met minder inspanning doen en sneller dan u gewend bent. Deuren, ramen, wanden en tafels en ook roosters of tussen computerdraden maakt u gemakkelijker schoon. Zelfs voor de moeilijk bereikbare plekken hebben we een oplossing.

Het is echt niet meer nodig om voor separatieglas of de binnenkant van de ramen een dure glazenwasser te laten komen, omdat de schoonmaker dit gemakkelijk zelf kan met de Smart Combimop. Wilt u weten hoe dit werkt? In het filmpje ziet u dat de schoonmaakmedewerker met de Smart Combimop sneller klaar is dan de traditionele glazenwasser. Dit levert 20% werkdrukverlichting op en kwaliteitswinst!

Problematiek

Op gladde afwerkmaterialen zoals ( glazen) deuren, tegelwanden en tafels blijven vingertasten, lijmresten en potloodstrepen gemakkelijk achter. Ze zijn helaas niet zo eenvoudig te verwijderen. De schoonmaakmedewerker moet veel kracht zetten en met name de moeilijk bereikbare plekjes kosten veel tijd schoon te maken.

Onze oplossing voor interieur schoonmaken

Ergonomie Combimop

De Smart Combimop en Ultra Glass Spray reinigen alle gladde afwerkmaterialen zoals ( glazen) deuren, tegelwanden en tafels zonder strepen achter te laten. Vingertasten, lijmresten en potloodstrepen worden eenvoudig verwijderd met minder fysieke inspanning en in minder tijd.

Smart handtool interieur bureau schoonmaken

De schoonmaakmedewerker hoeft met de Smart Handtool minder te reiken en te strekken. Zo kan hij gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken, zonder belasting van pols, schouder en rug. Ergonomisch zit dit dus prima in elkaar. De Smart pads voor de handtool zijn verkrijgbaar voor natte en droge reiniging van het interieur.

Smart Combimop en Ultra Glass Spray

Smart Handtool en Blue Star

Praktijkcase

Eén van onze klanten maakt schoon op een school voor verstandelijk gehandicapten. De schoonmaakmedewerkers reinigden elke dag de glazen deuren en wanden vanwege de vele vingertasten, omdat de glasreinigers een vettige waas achterlieten.

Met de Smart Combimop en Ultra Glass zijn de glazen deuren snel en streeploos schoon met een tijdsbesparing van 30 minuten per dag. De deuren en wanden met een gladde afwerking hoeven nog maar 1 x per week schoongemaakt i.p.v. elke dag.

  • Combimop neemt klam vochtig 4 x meer stof op dan de microvezeldoek

  • Werkdrukverlichting van 30% t.o.v. een doekje

  • Positie hand loodrecht boven het frame

  • Moeilijk bereikbare plekken, makkelijk en veilig schoon

  • Schoonmaakmedewerker kan zelf separatieglas en binnenzijde ramen reinigen

     

Demo aanvragen

Praktijk demo interieur schoonmaken

Graag komen we bij u op locatie om te laten zien hoe snel en eenvoudig u deuren, ramen en wanden, maar ook tafels en bureaus kunt schoonmaken én onderhouden.
Demo aanvragen