De Smart lijn maakt de
Smart Cleaning methoden mogelijk.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_02-FEB-20_1210_RGB

De Smart lijn bestaat uit een compleet pakket van moppen, dusters, werkwagens en schoonmaakmiddelen voor vloeren, sanitair en interieur. Elk product binnen de Smart lijn heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, waarmee de lijn zich onderscheidt van alle andere vergelijkbare producten.

Hoog absorptievermogen moppen

Vuil en stof vasthouden i.p.v. versmeren

Ergonomische methodes en tools

Lange levensduur

Hulp nodig bij het inkopen van uw Smart lijn?

Crohill bespreekt met u de mogelijkheden. Ook kunt u de Smart productkiezer bij ons aanvragen.

Onze Smart lijn.

SHOOT 6 MAART 0569

Smart Quint tabs hebben 5 voordelen. Het is 1 tab voor interieur en vloerreiniging, er is geen transport van water én plastic nodig, levert meer dan 70% reductie in afvalstroom op en voorkomt overdosering of verspilling.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0139_RGB

Schoonmakers hoeven zich nooit meer in rare bochten wringen of vreemde houding aan nemen. Perfect voor moeilijk bereikbare plekken. De Handtool laat geen stofdruppels achter en kunt u zowel droog als nat gebruiken.

CROHILL_HANDELINGEN_CLOSE UPS_03-MRT-6_0992_RGB

Smart Flexiduster

Een plumeau, ragebol, hanenkam en microvezelsysteem verplaatsen stof en/of nemen het matig op. De Flexiduster absorbeert en verwijdert daadwerkelijk stof, haren en spinrag van tafels, luxaflex, verwarming, kasten, vensterbanken, airco’s en luchtroosters.

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0887_RGB

Smart Combimop

Moeiteloos schoonmaken ging nog nooit zo makkelijk. Onze Smart Combimop verwijdert vuil van deuren, tegelwanden en glas alsof het er niet is. En als u de Combimop klam vochtig maakt, neemt hij 4 keer meer stof op dan een microvezeldoek.

CROHILL_HANDELINGEN_MET PRODUCT_03-MRT-6_0701_RGB

Meer schoonmaken met dezelfde doek. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar met de Smart Doek verwijdert u stof en aangehecht vuil met het grootste gemak. De Smart Doek neemt tot 3 keer meer vuil op dan een microvezeldoek.

01620 met pers_300x200px

De Smart werwagens zijn gemaakt voor Smart Cleaning. Afhankelijk van de situatie past u de wagen aan. De werkwagens zijn gemaakt van RVS en gaan dus jarenlang mee.