Duurzaam schoonmaken voor een veilige en prettige plek

CROHILL_HANDELINGEN_POETSEN_03-MRT-6_0032_RGB

In een verzorgingshuis, verpleeghuis, dagverblijf of andere zorginstelling draait het natuurlijk in de eerste plaats om de cliënten. U wilt ze een veilige, schone en prettige plek bieden. Uw medewerkers spelen daarbij een belangrijke rol. Zij zorgen niet alleen dat het goed en duurzaam schoon is, voor veel cliënten zijn ze een welkome afleiding, een beetje aanspraak, een kletspraatje. Dat kan alleen als ze zich goed voelen en af en toe een momentje over hebben.

Met Smart Cleaning van Crohill biedt u niet alleen uw cliënten een schone en goed gedesinfecteerde omgeving, u maakt het werk voor uw medewerkers ook prettiger. Smart Cleaning gaat uit van de bewegingen die uw medewerkers maken als ze schoonmaken. Met minder schoonmaakmiddel, minder water en minder afval wordt het beter schoon. Uw medewerkers zijn sneller klaar en houden tijd over voor een praatje met cliënten.

Meer weten over Smart Cleaning? We maken graag een afspraak om u meer te vertellen.

Wilt u direct bestellen?
Ga dan naar onze webshop.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

Smart Cleaning zorginstelling.

CROHILL_HANDELINGEN_SANITAIR_03-MRT-6_0409_RGB

Prettiger, veiliger en minder belastend voor uw medewerkers

Werkdruk medewerkers circa met 20% verlaagd

Minder kans op uitbraak door dagelijks schoonmaken en preventief desinfecteren in 1 handeling

Minder plastic afval door de Smart Quintab

Nooit meer urinestank

Producten met Ecolabel

Bedacht voor, door en met mensen

Bij veel zorginstellingen ontstaat er urinestank in de toiletten. Omdat een instelling 24 uur per dag open operationeel is, is het lastig om de linoleum vloeren te onderhouden. Als gevolg van medicijngebruik vertonen de toiletten meer aanslag dan gebruikelijk en op tegelwanden komt vaker kalkaanslag voor.

We komen op de locatie kijken en stemmen samen met u de juiste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Met Smart Cleaning is er minder periodiek onderhoud nodig omdat het beter schoon wordt. Smart Cleaning is minder belastend voor de mensen die schoonmaken en beter voor mensen die genieten van het eindresultaat. Bovendien is het nog duurzaam ook.

SHOOT 6 MAART 0375

Desinfectie voor zorginstellingen.

SHOOT 6 MAART 0375

Mensen die ziek zijn of juist herstellen, of mensen die minder weerstand hebben, zijn kwetsbaar. Als ergens de infectierisico’s groot zijn, dan is het in de zorg. Van alle mensen die overlijden aan infecties, is naar schatting 80% besmet geraakt in een zorginstelling. Extra hygiëne kan dus van levensbelang zijn.

Schoonmaken en desinfecteren in één beweging

Desinfecteren betekent vaak een extrahandeling, maar dat hoeft niet. We hebben we een methode ontwikkeld waarbij schoonmaken en desinfecteren in dezelfde handeling gebeurt. Door dagelijks de sanitaire ruimtes, de vloeren en de grotere oppervlaktes goed schoon te maken en te desinfecteren en de handen met handdesinfectant te wassen, kunt u verplegend personeel, patiënten en bezoekers beschermen tegen virussen en bacteriën. Zo verkleint u de kans op besmetting aanzienlijk.