Lekker binnenkomen in een schoon trappenhuis.

Van een schoon trappenhuis wordt iedereen blij. De bewoners, het schoonmaakbedrijf en ook de schoonmakers zelf. Maar het is een van de lastigste plekken om schoon te maken. Smart Cleaning trappenhuis, een methode van Smart Cleaning, is speciaal ontwikkeld om trappenhuizen goed schoon te maken.

Bij veel trappenhuizen, of het nou bij woningbouwcorporaties of VVE’s is, zie je dezelfde problemen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water. Bewoners gaan klagen over de kwaliteit en opeens bent u veel tijd kwijt aan het oplossen van klachten. Dat kunt u voorkomen.

Ook een schoon trappenhuis en complimenten in plaats van klachten?

Wilt u graag een demonstratie van Stair-Well? Neem contact met ons op en we komen langs. We laten u graag zien hoe u van een trappenhuis weer een visitekaartje maakt.

CROHILL_SCHOONMAKER_TRAPPENHUIS

Smart Cleaning trappenhuis.

CROHILL_SCHOONMAKER_TRAPPENHUIS

Geen lekstrepen, schone vloeren, schone voegen, schoner trappenhuis

75% minder waterverbruik

Veiliger voor bewoners, minder glad

Lichter voor de schoonmaker

Minder vochtige trappenhuizen

Bedacht voor, door en met mensen

Afhankelijk van het trappenhuis stemmen we de combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Daarvoor komen we natuurlijk eerst kijken op de locatie zelf.

Met Smart Cleaning trappenhuis verbruiken schoonmakers tot wel 75% minder water en is daarmee zeer milieuvriendelijk. De schoonmaker hoeft minder te sjouwen met emmers, de vloeren zijn sneller droog en beter schoon en bewoners ervaren minder overlast. De waas op de vloer verdwijnt, er zijn geen lekstrepen en de voegen worden goed schoon. Met Smart Cleaning trappenhuis krijgen u en uw medewerkers geen klachten van bewoners, maar complimenten. Oftewel: het is voor iedereen beter.