Altijd schoon en fris sanitair

Aanhoudende urinestank in heren- en kindertoiletten is een veel voorkomend verschijnsel. Daar is bijna geen schoonmaakmiddel of luchtverfrisser tegen opgewassen. Ook ziet het sanitair er vaak niet uit. Hoe dit kan en hoe u dit kunt oplossen leest u hieronder.

Problematiek sanitair

In het sanitair ligt een waas op de vloer en zijn er zwarte voegen door gebruik van moppen die niet voldoende vuil en vocht absorberen. Urinesteen blijft in de voegen zitten en veroorzaakt een urinestank die maar niet verdwijnt. Er ontstaan methodefouten op spiegel, wc of wand en er is kalkopbouw rondom de kranen door te nat te werken. Veel plekken die schoongemaakt moeten worden zijn lastig te bereiken en worden niet goed schoon. De schoonmaakmedewerker moet veel rekken en strekken en draaibewegingen maken en heeft vaak allerlei lichamelijke klachten.

Situatie voor
Situatie na

Slimme oplossing

Als de vervuiling  groot is, dan adviseren we u een diepte-reiniging van de vloer die in één keer de achterstandssituatie weg werkt. De dagelijkse reiniging verricht de schoonmaakmedewerker met de Smart Stonemop in combinatie met de juiste chemie. Periodieke reiniging vervalt in 75% van de gevallen.

De Smart Handtool is zodanig ontwikkeld dat de pad veel vuil en vocht absorbeert en licht is in gebruik. De lastig bereikbare plekken tussen bijvoorbeeld toiletbril en pot zijn makkelijk schoon te houden. Ook de dopjes aan de onderzijde van de toiletbril, waar vaak vuil omheen blijft zitten, worden moeiteloos schoon. De kans op methode fouten neemt duidelijk af. Bovendien hoeft de schoonmaakmedewerker niet meer te reiken of draai en knijpbewegingen te maken. Wilt u weten waarom dat zo belangrijk is? Lees hier verder over Smart en ergonomie en werkdrukverlichting.

handtool-samengesteld

Resultaten

  • Dieptereiniging verwijdert definitief urinesteen
  • Geen randopbouw meer en voegen blijven schoon
  • Periodieke beurten verminderen met minimaal 75% of vervallen helemaal
  • Werkdrukverlichting met 25% door Handtool
  • Minder methodefouten
  • Minder belasting gewrichten in de onderarm, schouders en rug

Wilt u ook uw klant blijvend van de urinestank afhelpen en uw voordeel doen met deze methode? Neem dan met ons contact op voor een test. Waar wilt u de kwaliteit nog meer verhogen? In de trappenhuizen, douches en badruimtes, het interieur of op de vloeren?