Stair-Well: Altijd schone en veilige trappenhuizen

Stair-Well is een methode om trappenhuizen schoon te maken. Een trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Het moet niet alleen schoon zijn, maar ook veilig, anders gaan de bewoners klagen. De problematiek die hiermee gepaard gaat, komt u waarschijnlijk bekend voor. Graag nodigen we u uit te lezen welke oplossing Stair-Well u te bieden heeft en wat de voordelen van deze methode zijn die onze klanten ervaren.

Problematiek trappenhuizen

Lekstrepen, waas op de vloer, zwarte voegen, opstaande vieze voegen van een paar cm en dit allemaal door gebruik van een niet goed absorberende mop. Het vuil wordt versmeerd over het trappenhuis in plaats van verwijderd. De schoonmaakmedewerker moet emmers water vullen en tillen ( lichamelijk zwaar werk) en het duurt lang voordat vloer en ruimtes droog zijn. Klanten klagen over bakken vuil water en slipgevaar. Hoe kunt u dit voorkomen?

Slimme oplossing

Crohill heeft moppen ontwikkeld die gemaakt zijn van bijzonder absorberend materiaal. De Smart 2 in 1 mop neemt al het vuil op en houdt het vast in plaats van het over het trappenhuis te versmeren.  Vegen en moppen in één handeling m.u.v. de entree, omdat het vuilaanbod hier erg groot is. De schoonmaakmedewerker vult en tilt geen emmers meer, maar sprayt met een product oplossing. Er wordt niet te nat en altijd met een schone oplossing gewerkt.

Resultaten Stair-Well

  • Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling
  • Korte droogtijd: minder kans op uitglijden, dus veiliger
  • Op een trappenhuis van tien etages verbruikt u 75% minder water t.o.v. traditionele trappenhuisreiniging
  • Periodiek onderhoud wordt uitgesteld of komt te vervallen
  • Klanten worden niet meer geconfronteerd met emmers vuil water

We helpen u graag mee de trappenhuizen waar u schoonmaakt weer een mooi visitekaartje te laten zijn. Als u contact met ons opneemt, dan geeft één van onze adviseurs graag een demonstratie. RVS is terug te vinden rondom veel trappenhuizen. Wist u dat het onderhoud van RVS een fluitje van een cent is?