Altijd schone douches en badruimtes

Schone douches en badruimtes zijn niet vanzelfsprekend. Smart Cleaning heeft aantoonbare resultaten geboekt in de strijd tegen kalk, schimmel en huidvet. Bent u geïnteresseerd in welke oplossing we hebben gevonden en welke resultaten onze klanten hebben geboekt? Lees dan verder.

Problematiek douches en badruimtes

In hotels, vakantiehuisjes, bejaardenoorden en sportcentra etc. zien we vaak douches en badruimtes met schimmel in de voegen, kalkopbouw rondom kranen, tegels vol strepen en een oranje waas van shampoo en huidvet. Dit wordt veroorzaakt door slechte afzuiging en te weinig tijd voor goede schoonmaak.

Slimme oplossing

De schoonmaakmedewerker verricht de dagelijkse reiniging door wanden en vloeren in te spuiten met onze chemie om ze vervolgens droog te trekken met de Smart mop. Deze mop absorbeert en verwijder al het vuil uit de tegels dat door de chemie wordt losgemaakt. Hierdoor vervalt periodieke reiniging in 75% van de gevallen. Treft u douches en badruimtes met een achterstandssituatie, dan werkt u deze in één keer weg met een grondige diepte-reiniging

Resultaten

  • Dieptereiniging verwijdert vuil en kalkopbouw
  • Geen randopbouw meer en voegen blijven schoon
  • Periodieke beurten verminderen met minimaal 75% of vervallen helemaal
  • Minder methodefouten

Wilt u uw klant ook een schone douche en badruimte bieden? Neem dan contact met ons op, we laten u graag zien dat kalk en vuil definitief verdwijnen met onze methodes.

badkamer