Altijd schone deuren en ramen

Deuren en ramen worden met Smart Cleaning weer helemaal schoon met minder inspanning en sneller dan u gewend bent. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken. Als u onderstaande praktijkcase leest van één van onze klanten, dan is u meteen duidelijk welke problemen Smart Cleaning met het schoonmaken van deuren en ramen kan oplossen en met welke resultaten.

Problematiek deuren en ramen

Op een school voor verstandelijk gehandicapten maakt een schoonmaakbedrijf elke dag deuren en wanden schoon. Omdat de glasreinigers een vettige waas achterlieten moesten de glazen deuren vanwege de vele vingertasten elke dag gereinigd met water en papier.

Slimme oplossing

De Smart Combimop en Ultra Glass Spray reinigen alle gladde afwerkmaterialen zoals ( glazen) deuren, tegelwanden en tafels zonder strepen achter te laten. Vingertasten, lijmresten en potloodstrepen worden eenvoudig verwijderd met minder fysieke inspanning en in minder tijd. Dit komt door het hoge absorptievermogen van de mop die tevens een lage weerstand geeft in combinatie met Ultra Glass Spray die de vervuiling goed losmaakt van het oppervlak. We bieden tevens een veilige oplossing. De Combimop kan namelijk op een steel bevestigd worden, waardoor moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoon te houden zijn en het gevaarlijke trapje overbodig wordt. De schoonmaakmedewerker kan zelf separatieglas en de binnenzijde van ramen reinigen, waardoor een specialist dit niet meer hoeft te doen.

Na het inzetten van de Smart Combimop en Ultra Glass zijn de glazen deuren snel en streeploos schoon met een tijdsbesparing van 30 minuten per dag. De deuren en wanden met een gladde afwerking hoeven nog maar 1x per week schoongemaakt i.p.v. elke dag.

Resultaten

  • Combimop neemt klam vochtig 4 keer meer stof op dan de microvezeldoek
  • Hoge absorptievermogen en lage weerstand van de mop
  • Werkdrukverlichting van 30% t.o.v. een doekje
  • Positie hand loodrecht boven het frame
  • Minder fysieke inspanning
  • Moeilijk bereikbare plekken, makkelijk en veilig schoon
  • Schoonmaakmedewerker kan zelf separatieglas en binnenzijde ramen reinigen

Wilt u weten wat Joris van der Wiel van Vital People heeft te vertellen over de ergonomische voordelen?