Service

Crohill biedt meer service aan op verschillende gebieden. Hieronder kunt u lezen van welke service u gebruik kunt maken.

Digitale facturatie & managementinformatie

Crohill biedt de mogelijkheid om facturen in een digitaal bestand aan te leveren en zo uw administratie te vergemakkelijken. Tevens kunnen we u vanuit ons ERP systeem verschillende managementrapportages aanleveren.

Magazijnfunctie overnemen

Heeft u geen eigen magazijn? We helpen u graag verder. Hoe we dit doen, leest u hier

Training en opleiding

Smart schoonmaken kan niet zonder Smart personeel. Wij geloven in de overdracht van kennis en training in de praktijk. Lees meer over onze mogelijkheden.

Levering & kosten

Wilt u meer weten over hoe u kunt bestellen en binnen welke termijn we u leveren? Hier krijgt u een antwoord op uw vragen.

Klachten/storingen/retourneren

Heeft u een klacht, last van een storing of wilt u iets retourneren? Lees hier wat u moet doen.

Hulp nodig bij uw aanbesteding?

Crohill ziet regelmatig dat er teksten van deze website worden gebruikt voor aanbestedingstrajecten. We willen onze klanten graag ondersteunen als zij inschrijven op aanbestedingen. Speciaal voor deze klanten hebben we een document beschikbaar, waarin de Smart methode en de voordelen ervan duidelijk en aanbestedingsproof staan beschreven. Een ideaal middel om u te onderscheiden van uw concurrentie. Neem contact op met Ellen als u interesse heeft. Zij helpt u graag verder.