Financieel voordeel

Financieel voordeel wie wilt dit nu niet? Kiest u voor Smart Cleaning, dan levert u dit financieel voordeel op. Waarom? U hoeft minder uren in te zetten voor de dagelijkse schoonmaak (sneller werken) en er zijn minder tot geen periodieke beurten. Tevens dalen de (verborgen) kosten zoals afkeuringen en het afhandelen en oplossen van klachten. Hoe dit kan? Onze chemie maakt het vuil goed los en vervolgens absorberen en verwijderen Smart moppen het vuil daadwerkelijk. Vraagt u zich nu af of het echt zo werkt in de praktijk? U bent niet de enige blijkt wel uit onderstaande praktijkcase.

Praktijkcase

Ruben Krüs, directeur Facility Groep Nederland BV

Ruben Krüs, directeur Facility Groep Nederland BV

Ruben Krüs, directeur Facility Groep Nederland

“Als operationeel directeur ben ik mede verantwoordelijk voor de investeringen die in mijn onderneming Facility Groep Nederland BV worden gedaan. Om hier in ontzorgd te worden op het gebied van gereedschappen en chemie heb ik gekozen voor Crohill als totaalleverancier. Recent kwam 1 van onze projectleiders naar mij toe met het verzoek een schrobzuigmachine te plaatsen bij een klant in Lichtenvoorde. Het ging om het schoonmaken van plavuizen in de verkeersruimten van een productieplant. Op dat moment werd door Wibo van Crohill het advies gegeven om deze ruimten eerst eens proberen te onderhouden met het Smart mop systeem.  “Wat de boer niet kent, dat vreet ie niet”, een echte Achterhoekse instelling, hield me in eerste instantie tegen. Maar Wibo was stellig overtuigd en we zijn het gaan toepassen. Uiteindelijk bleek het een schot in de roos! Het resultaat is dusdanig dat we geen machine hebben aangeschaft en de periodieken ruim uit kunnen stellen. Een super resultaat qua schoonmaak technisch resultaat, het milieu en onze portemonnee!!”

Vindt u dit ook een super resultaat? Neem dan contact met ons op, dan berekenen we hoe hoog uw investering is en wanneer u dit gaat terugverdienen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd te lezen op welke gebieden onze klanten ook meer rendement behalen? Lees hier verder over kwaliteit, werkdrukverlichting en ergonomie.