Met ons MVO-beleid houden we in onze bedrijfsvoering rekening met de effecten van ons bedrijf op de mensen binnen en buiten Crohill ( people), op het milieu ( planet) en op het rendement ( profit). Deze verantwoordelijkheid integreren we in alle kernprocessen van onze organisatie. We vinden het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen de drie P’s. Hieronder leest u een samenvatting van het MVO-beleid van Crohill. Mocht u interesse hebben in het volledige beleid, dan kunt u deze opvragen bij onze binnendienst.

Planet

Crohill kiest bij de samenstelling van haar assortiment bewust voor leveranciers die duurzame, ergonomische en milieuvriendelijke producten en diensten produceren.

People

Vernieuwing en verbetering van producten en methodes zit verankerd in het dagelijkse denken en doen van Crohill. De effecten voor de schoonmaker zelf vinden we hierbij ook van belang. We hebben werkmethodes en concepten ontwikkeld die de werkdruk verlagen en de belasting van gewrichten en rug verminderen, waardoor het werkplezier toeneemt. Denk hierbij aan de ontwikkeling van de handtool waardoor de schoonmaker minder hoeft te reiken en te bukken. “Niet alleen schoon maakt blij, ook schoonmaken maakt blij”.

 

Profit

De schoonmaakbranche staat onder druk. Er moet meer gepresteerd worden in minder tijd, zonder rendements- of kwaliteitsverlies. Crohill ziet het als een uitdaging om concepten te ontwikkelen die dit mogelijk maken. Zoals gezegd houden we hierbij rekening met het belang van de schoonmaker en met het milieu.