Crohill: een betrouwbare partner

Een betrouwbare partner, wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Het draait bij ons om kwaliteit en dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, betrokkenheid, snelheid en servicegerichtheid. In de praktijk komt dit erop neer dat we binnen 48 uur leveren met nauwelijks backorders en snel reageren op uw vragen of wensen. Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en zijn altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Of onze klanten dit ook vinden?

Betrouwbare partner: echte partnership

Gert-Jan Mostertman – Operationeel Directeur – Care Dienstengroep
Ik werk al minimaal 15 jaar samen met Crohill. Crohill is geen leverancier die spullen aflevert en weer doorrijdt, onze samenwerking is echt een partnership. Als we een probleem hebben dan komt er iemand van Crohill kijken en advies leveren voor een beter resultaat. Ze willen je trainen, opleiden, om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. En zo leer je van elkaar.

Betrouwbare partner: die ontzorgt

Pauline Shevtzoff – Manager Financiële administratie en P&O – RSB BV

Pauline Shevtzoff, RSB

Pauline Shevtzoff, RSB

Bij RSB BV maken we in heel Nederland schoon, van Assen tot Maastricht. Eind 2014 zijn we klant geworden bij Crohill. Een test met tien panden beviel zo goed dat we nu alle kantoor- en winkelpanden, zo’n 200 stuks, met ze doen. Het fijne aan Crohill is dat ze echt ontzorgen. Er is veel persoonlijk contact, met een vast aanspreekpunt. Diegene is bij de opstart, maar ook de begeleiding, geeft instructies en voorziet in nazorg. Bij projecten geven ze gelijk advies, inventariseren ze wat er nodig is.Ik merk dat Crohill echt om haar klanten geeft, zo ontstaat er een goede band. En heb je ze plotseling nodig? Even bellen en ze staan op de stoep. Wat ik ook prettig vind is dat de bestellingen geautomatiseerd zijn. Je ontvangt zelfs een melding zodra je budget wordt overschreden. Ik ben nog geen andere leverancier tegengekomen die dat ook heeft. Daarnaast is de kwaliteit van de producten hoog en het Smartmop systeem uniek.

Bent u op zoek naar betrouwbare partner die u ontzorgt en advies geeft voor een beter resultaat? We komen graag met u in contact.