Crohill, aangenaam!

Crohill heeft een missie. Onze missie is schoonmaken lichter, sneller, schoner én duurzamer te maken door middel van Smart Cleaning. We ontwikkelen zelf methodes en combineren producten en chemie op een slimme manier, zodat het resultaat altijd schoon is en beter dan u gewend bent. Smart Cleaning verhoogt de kwaliteit, verlaagt de werkdruk, vermindert de fysieke belasting van uw schoonmaakmedewerker én zorgt ervoor dat uw organisatie een hoger rendement bereikt.

Hoe bereiken we dit?
We luisteren naar u, denken met u mee en staan met u op de werkvloer. Hierdoor weten we wat er speelt in de praktijk en zijn we in staat om gerichte oplossingen te bieden voor schoonmaak problemen en kunnen we bestaande resultaten verbeteren. Dit kunnen we alleen maar bereiken, omdat we werken met producten van een hoge kwaliteit en we blijven investeren in kennis en innovaties.

Visie

Altijd en overal een schoon gebouw met minder inspanning. Dat is mogelijk in onze visie. Lees hier verder

Wie zijn wij?

Onze klanten zeggen: “Nee ik zal niet snel naar iemand anders gaan… Ook al hebben we elkaar nog nooit in het echt gezien, we hebben een goede band. ” en ” Dat is ook hun geheim denk ik, en waarom ik me prettig bij ze voel.” Ons geheim leest u hier

Crohill, een betrouwbare partner

Ik merk dat Crohill echt om haar klanten geeft, zo ontstaat er een goede band.” en “ We zijn niets voor niets nu al bijna 20 jaar samen, dat zegt wel wat.” Wilt u meer weten over de relatie die we opbouwen met onze klanten? Lees meer

Kwaliteitsbeleid

Het waarborgen van de kwaliteit vinden we erg belangrijk. We waken over de kwaliteit van onze producten én van onze dienstverlening, want die zijn net zo belangrijk. Over ons kwaliteitsbeleid kunt u hier meer lezen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is een essentieel onderdeel van onze organisatie en vindt u terug in onze producten en methodes. Meer over ons MVO beleid.

Graag leren we ú ook beter kennen. Wat is belangrijk voor u en wat kunnen we voor u betekenen om dat te bereiken? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij u langs.