Katrin:
De meest
duurzame
sanitaire hygiëne
is ook de
meest gebruiksvriendelijke.

CROHILL_WEBSITE_BEELD_HANDEN WASSEN_FILTER

Bij Crohill kijken we bij alles wat we doen naar mens en milieu. Vandaar dat we hebben gekozen voor Katrin als leverancier van sanitaire hygiëne producten. Katrin biedt de duurzaamste en meest optimale hygiëne, papier en dispenser oplossingen op maat voor sanitaire ruimtes.

Lees hieronder
meer over Katrin

Aantoonbaar duurzaam

Katrin behoort tot de 1% meest duurzame bedrijven ter wereld. De producten van Katrin beschikken over meerdere milieu labels. Het papier van Katrin heeft het Ecolabel en het Scandinavische Nordic Ecolabel. Het hout dat als grondstof wordt gebruikt is afkomstig uit gecertificeerde of gecontroleerde duurzaam beheerde bossen. Bij Katrin gebruiken ze de hele boom, dus er gaat geen hout verloren. En voor elke boom die wordt gekapt, worden 4 nieuwe geplaatst.

ECOVADIS_PLATINUM_2020
EU_ECOLABEL.svg
FSC
PEFC
NORDIC_SWAN_ECOLABEL

Gemaakt voor
alle gebruiks-
groepen

blind_handtowel_push

De gebruiksvriendelijkheid van de dispensers is tijdens de ontwikkeling getest met een grote verscheidenheid aan gebruiksgroepen. Zowel kinderen, slechtziende, als oudere mensen kunnen gemakkelijk met de dispensers overweg. Ook staat er brailletekst op de dispensers om gebruikers met een visuele handicap te helpen.

Toepassing Katrin toilet
general_cleaner_handtowel

Eenvoudig in
gebruik

De deksel van de dispenser is volledig naar boven te openen waardoor het bijvullen en onderhouden eenvoudig is. De dispensers zijn gemakkelijk en ergonomisch te bedienen. Ook het snijmechanisme is makkelijk te openen en de transparante zijpanelen laten zien of bijvullen nodig is. Ook zijn de dispensers volledig afsluitbaar.

Zwart is het nieuwe groen

De dispensers van Katrin hebben een modern Scandinavisch design en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Alle zwarte onderdelen zijn gemaakt van gerecycled plastic. Niet alleen de zwarte delen van de dispensers zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Ook de doppen van het Katrin Systeem handdoekrol- en toiletpapier zijn van  gerecyclede materialen.

Bestel direct in onze webshop

recycling_symbool_crohill
group_image_of_katrin_inclusive_range (3)

Plaatsen
van
dispensers

General_serviceguy_handtowel_installing

De dispenserlijn van Katrin kan overal worden geplaatst. De dispensers hebben een transparante achterkant waardoor er altijd van de al bestaande boorgaten gebruik kan worden gemaakt. Er worden dus geen nieuwe boorgaten gemaakt als er al boorgaten zijn, bij het vervangen van de huidige dispensers.

Wil u meer weten
over Katrin?