In de schoonmaak-
branche kan het
nog veel schoner.

CROHILL_HANDELINGEN_VLOER_03-MRT-6_0554_RGB

Onze branche produceert veel plastic afval, laat microplastics achter in het water en kiest vaak nog voor auto’s die rijden op fossiele brandstoffen. Als we het met z’n allen groener gaan doen, kunnen we heel veel voor het milieu betekenen. Daarom introduceert Crohill Schoner Schoon, een pakket aan duurzame materialen en middelen. We worden hierin gesupport door de Plastic Soup Foundation.

Wilt u weten hoeveel groener
u kunt schoonmaken?

Bereken het met de duurzaamheidsmeter.

Schoner Schoon
draagt bij aan
duurzame doelstellingen

CROHILL_SMART TAB_SHOOT_03-MRT-6_0892_RGB

Veel bedrijven hebben duurzame doelstellingen. Als branche kunnen we bijdragen aan die doelstellingen. Standaard moppen en doeken laten bij het uitspoelen en wassen veel microplastics achter in het water. Door moppen en doeken van bamboe te gebruiken, kunnen we de hoeveelheid microplastics in het afvalwater aanzienlijk verminderen. Als we kiezen voor middelen die in afbreekbaar plastic of karton zijn verpakt, maken we de berg plastic afval veel kleiner. En we kunnen de Co2 uitstoot door transport flink omlaag brengen door bijvoorbeeld betere chemie in een kleine dosering te gebruiken en te kiezen voor moppen en doeken die in Europa worden geproduceerd in plaats van China. Met Schoner Schoon kunnen we samen Nederland schoner maken én bijdragen aan de duurzame doelstellingen van opdrachtgevers.

CROHILL_SMART TAB_SHOOT_03-MRT-6_0892_RGB

Smart reinigings-middel tabs

CROHILL_HANDELINGEN_CLOSE UPS_03-MRT-6_0564_RGB

De Smart reinigingsmiddel tabs voorkomen overdosering en zijn verkrijgbaar als interieur, sanitair, vloer en ontvetter tab. Een emmer Smart Quin tabs blue en green eco staan gelijk aan 12 flacons reinigingsmiddel. Dit betekent 92% minder plastic verpakking en minder Co2 uitstoot.

Smart Bamboe moppen en doeken

CROHILL_HANDELINGEN_CLOSE UPS_03-MRT-6_0694_RGB

Smart Bamboe moppen en doeken zijn gemaakt bamboe. Ze gaan 5 keer langer mee dan een microvezel doek of mop. Tijdens het was proces en gebruik laten de Smart Bamboe moppen en doeken geen microplastics in het afvalwater achter.

Transport
door Portena

Portena_vervoer_crohill

Portena heeft in een Co2 reductie gerealiseerd van 20% in 5 jaar en daarom zijn ze een van de weinige vervoerders met een Lean & Green Award en een Lean & Green Star.

Schoner Schoon

Met Schoner Schoon kiest u voor een pakket aan middelen en materialen waarmee u schoner schoonmaakt. Schoner Schoon bestaat uit Quin Tabs, Smart bamboe moppen en doeken en minder vervuilend transport.

Bestellen?

Bestel nu ons Schoner schoon pakket.

plastic_soup_foundation_crohill
PSFlogo_nieuw

De Plastic Soup Foundation, een organisatie die zich wereldwijd inzet om de hoeveel (micro)plastic in ons water te verminderen, heeft de producten van Schoner Schoon gecheckt en goedgekeurd. Dat doen ze alleen als een bedrijf echt een oplossing biedt. Door schoon te gaan maken met Schoner Schoon helpt u de Plastic Soup Foundation in haar strijd tegen (micro)plastic.

Meer weten?

Wij zijn enthousiast over onze samenwerking met de Plastic Soup Foundation.

2D-color RGB

Samen kunnen we Nederland
schoner maken.

Door schoon te maken met Schoner Schoon doet u heel veel voor het milieu. Om dat te onderbouwen hebben we de Duurzaamheidsmeter ontwikkelt. Hiermee rekent u snel en eenvoudig uit wat het effect van schoner schoonmaken is. Kijk snel welke besparing voor het milieu u kunt realiseren. Samen kunnen veel bereiken.