Onbezorgd werken met de beste bescherming tegen virussen en bacteriën.

CROHILL_DESINFECTIE_HR_RGB

Iedereen wil een goede werkgever zijn. Uw medewerkers en u kunnen onbezorgd en veilig werken als jullie goed beschermd zijn tegen virussen en bacteriën. Bij verspreiding van griep en andere ziektes spelen handen een belangrijke rol. Met Desderman handdesinfectie haalt u de beste desinfectie van Europa in huis. Het voldoet aan de strenge eisen die de overheid stelt en doodt Covid-19, het norovirus en diverse influenzavirussen. Het biedt dus nu bescherming, maar ook straks, als andere virussen weer de kop opsteken. In tegenstelling tot de meeste handdesinfectie is Desderman bovendien zacht voor uw handen, waardoor het prettig in gebruik is. En we kunnen het gegarandeerd leveren, zodat u nooit zonder komt te zitten.

Wilt u meer weten over Desderman handdesinfectie?

We vertellen u er graag alles over.

Wilt u direct bestellen?

desderman_pure_1l_23474_300dpi_RGB

Hard tegen ziekmakers,
zacht voor uw handen.

desderman_pure_1l_23474_300dpi_RGB

Er worden tegenwoordig veel handsanitizers verkocht als desinfectiemiddel, terwijl deze middelen niet beschermen tegen virussen. Ze bieden uw medewerkers en u dus geen optimale bescherming. U kunt beter vertrouwen op middelen die volgens het Ctgb (de overheidsinstantie die goedkeuring aan deze producten geeft) aantoonbaar virussen doden.

Desderman handdesinfectie wordt gemaakt door het Duitse Schülke. Ze zijn al 125 jaar toonaangevend en vooruitstrevend en inmiddels marktleider. De desinfectiemiddelen die zij maken worden onder andere in de zorg gebruikt. De handdesinfectie is getest op veel voorkomende virussen en bacteriën en beschermt ook tegen Covid-19. De certificaten waarmee de werking wordt bewezen, kunt u hier inzien. De handdesinfectie is verkrijgbaar als gel en liquid.

Veel handdesinfectiemiddelen drogen de handen uit en veroorzaken schrale en pijnlijke handen. Desderman handdesinfectie beschermt niet alleen tegen virussen en bacteriën, het verzorgt ook uw handen. Die worden lekker zacht en voelen prettig aan. Hoe vaak u het ook gebruikt.

Met of zonder
desinfectiezuil.

CROHILL_SCHULKE DISPENSER_WIT

Door de handdesinfectie in een zuil bij de ingang van een ruimte te plaatsen, maakt u het voor iedereen makkelijk om zijn of haar handen te desinfecteren.

We bieden u een grote desinfectiezuil met een elleboogdispenser. De desinfectiezuil is van wit gemoffeld metaal gemaakt. Ze zijn stevig en gaan dus lang mee.

Als u zelf al een desinfectiezuil heeft staan, kunt u de handdesinfectie natuurlijk ook zonder zuil kopen. De verpakking van Desderman handdesinfectie past ook in andere desinfectiezuilen. Wilt u direct bestellen? Ga dan naar de webshop.

CROHILL_SCHULKE-DISPENSER_WIT-152x500px

Wilt u meer weten?

Crohill bespreekt graag de mogelijkheden met u.

We kunnen gegarandeerd leveren.

Handdesinfectie is erg gewild op dit moment, het is daarom regelmatig uitverkocht. Omdat wij een exclusieve afspraak hebben met Schülke kunnen we gegarandeerd leveren. Als het aan ons ligt, komt u nooit zonder uw vertrouwde handdesinfectie te zitten. Wilt u een bestelling plaatsen? Ga naar de webshop.